Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μαγκάκια τι χαμπάρια?Σήμερα κατά τις 12 το πρωί επισκέφτηκα τη Νίκη. Για όσους δε ξέρουν είναι ένα καυλιάρικο milf,40 +, μελαχρινο (στις φωτο του στούντιο είναι ξανθιά)με απίστευτα όμορφα μάτια και καλό κορμί για την ηλικία της. Πήρα το πρόγραμμα με μασάζ,έδωσα το 70αρι, έκανα το ντουζάκι μου και ξάπλαρα. Μετά από κανά 10λεπτο ήρθε η Νίκη πρόσχαρη και μες στη καύλα. Άπλωσε λάδι στο ταλαιπωρο κορμί μου και άρχισε το μασάζ βάζοντας αρκετή δύναμη κάτι που μου αρέσει πολύ. Αφού μου πέρασε το αυχενικό και έσπασαν τα άλατα άρχισε ο πόλεμος. Η τύπισα είναι πολύ καλή συναγωνιστές.Το έχει λέμε... Φιλια χάδια, ωραία πίπα με απίστευτο βλέμα. Τα πιο καλά όμως άρχισαν μετά. Αρχίζω να τη γαμάω κανονικά και να της χουφτώνω τις βυζάρες, τη γυρνάω στα πλάγια και αυτή έπαιζε την κλειτορίδα της γαμώ τις καύλες. Στα τέσσερα μετά, χαστουκάκια στα κωλομέρια και σε κάποια φάση σήκώνεται και στήνεται στην πολυθρόνα.Δε χάνω χρόνο πηδάω σαν νίντζα από το κρεβάτι και προσγειώνομαι πίσω από τη κωλάρα της. Συνεχίζω να γαμάω άγρια και ανελέητα και η τύπισα αρχίζει κάτι στριφογυριστά με τη κωλάρα της και κρατιέμαι με τα δόντια να μη χύσω. Βάζω λίγο το εργαλείο στο ρελαντί και επιστρέφουμε στο κρεβάτι όπου τη βάζω κάτω και ταρατατατατατα χύνω και εκείνη τη στιγμή η τύπισα γαντζώνεται πάνω μου φιλώντας μου το λαιμό ώσπου να στραγγίξω. Παιδιά από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει σε τέτοιες καταστάσεις.Η η συμπεριφορά της κοπέλας είναι άψογη σε κάνει να νιώσεις άνετα, είναι αρκετά ομιλητική και συμμετέχει με όλη της τη καύλα στο σεξ.Τιμάει τα ευρώ που παίρνει . Ο χώρος καθαρός και η τσατσά ευγενέστατη.Το πάρκιν ευκολο λόγω Αυγούστου Αν σας αρέσουν τα μιλφειγ σπεύσατε
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού