Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Είναι η πρώτη φορά που γράφω κρητική και ο λόγος είναι ότι πρώτη φορά εξοργίζομαι με τις υπηρεσίες μιας κοπέλας. Κατά αρχήν το παρκαρισμα είναι πάντα δύσκολο στην περιοχή αλλά λόγο ίσως της εποχής έχει καλυτερέψει για αυτό έβαλα 4 αλλιώς θα έβαζα γύρο στο 1. Η συμπεριφορά της τσατσάς πολύ καλή και ευγενική . Επίσης η κοπέλα αρχικά φαίνεται ευγενική και χαμογελαστή. Στο δωμάτιο τώρα η κοπέλα είναι επιεικώς απαράδεκτη ( δεν θέλω να δώσω άλλους χαρακτηρισμούς γιατί σέβομαι το site) ξεκινάει με μια πίπα αδιάφορη. Παίρνει τέτοια στάση με το σώμα ώστε να μην την ακουμπάς πουθενά και προσπαθεί να κάνει κάτι κόλπα εκεί με τα δόντια αλλά δεν λένε τίποτα, άσε που για να γλείψει πέρα από την καπότα ούτε λόγος (σημειωτέων ήμουν φρεσκολουσμένος) . Αρχίζουμε την “πάλη” και ήταν λες και πήγαινα με κούτσουρο που είχε ένα πηγάδι στο κέντρο, τπτ καμία απόκριση (και όσο για το μέγεθος κρίνεται ικανοποιητικό). Και όπως ηταν φυσικό με τέτοιες συνθήκες που να τελειώσω ο κακομοίρης. Και άρχισε η γκρίνια μου λέει και η συμπεριφορά της γινόταν όλο και χειρότερη, άρχισε να μου την παίζει για να τελειώσω χωρίς να με αφήνει μάλιστα να ακουμπάω πουθενά αλλά έλα που έτσι δεν τελειώνω ούτε του αγίου π@@@@@ ανήμερα . Ένα άλλο αρνητικό για μένα είναι ότι δεν με άφυνε να της τον βάλω . Τέσπα για να μην πολυλογώ την βάζω κάτω και σκεφτόμενος μια πρώην μου κουτσο τελείωσα. Μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει άρον άρον,ούτε καν ντύθηκε, λές και έκανα έγκλημα επειδή δεν τέλειωσα στο πενταλεπτο . Αυτά, Αλεξία κοίτα να συμμορφωθείς αλλιώς δεν κάνης για αυτή την δουλειά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού