Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Δεν θα μπορουσα να φυγω για διακοπες χωρις να αποχαιρετισω την αγαπημενη μου Νταρια....

Μεσημερακι Δευτερας λοιπον στο γνωστο χωρο του studio Paradise.

Πολυ ευγενικη η υπηρεσια μας περασε στο σαλονι (πηγα μαζι με συναγωνιστη) και μας ρωτησε εαν γνωριζουμε την κοπελα.

"Φυσικα,αλλα θα ηθελα να την δω, αν δεν σας πειραζει" απαντησα.

Δεν περασε πολυ ωρα και μπαινει στο σαλονι. Δροσερη και sexy οπως παντα, χαμογελαστη, ολο ναζι.

Εφερε τον καφε της και τα λεγαμε για αρκετη ωρα στο σαλονι.

Ηλθε η στιγμη της εισοδου στο δωματιο.

Πολυ καθαρο, ανετο,περιποιημενο, με νιπτηρα, μωρομαντηλα, καθαρα σεντονια, αρωματισμενο.

Δεν αργησε να ελθει το κοριτσι.

Αυτη τη φορα τα εδωσε ολα. Ηταν πολυ πιο καλη απο ολες τις φορες που εχουμε βρεθει.Τελεια περιποιηση ολου του σωματος, και ολης της κατω περιοχης, τοσο σε ποιοτητα οσο και σε διαρκεια.

το στοματικο της εξαιρετικο.Αλλωτε αργο, αλλωτε βαθυ και γρηγορο.

Ευτυχως οι συνεχεις καταθεσεις των τελευταιων ημερων με βοηθησαν να σταθω ανταξιος των περιστασεων, και ετσι ακολουθησε sex, με πολλες εναλλαγες στασεων, στο κρεβατι, στην πολυθρονα, στα ορθια.

Η συμμετοχη της ηταν το κατι αλλο. Ουτε με κοπελα μου δεν εχω περασει τοσο καλα.

Το χαρακτηριστικο gfe την Νταριας ακολουθησε μετα το τελος. Αγκαλιτσα στο κρεβατι, συνεχισαμε την κουβεντα για το καλοκαιρι, τις διακοπες κλπ κλπ κλπ.

Εξοδος απο το δωματιο, καθησαμε στο σαλονι και η κουβεντα συνεχιστηκε.Ηλθε ομως η ωρα να φυγω.

Εγκαρδιος χαιρετισμος και ανανεωση του ραντεβου για μετα την επιστροφη μου.

Η Νταρια θα ειναι σιγουρα ενας καλος λογος που δεν θα στεναχωρεθω ,οταν θα επιστρεψω απο τις διακοπες μου.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική