Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τι παραπανω να πω για την Νταρια από τις τοσες κριτικες που εχουν γραφτει?Την Νταρια την γνωριζω χρονια και μπορω να πω ότι εχει κρατησει καποιο σταθερο, πολύ καλο επιπεδο στις υπηρεσιες της.Για οσους δεν την γνωριζουν, αν και καπως απιθανο το θεωρω, είναι μια κοπελα ξανθια, με πονηρο μουτρακι που δηλωνει ότι θα περασεις καλα μαζι της.Το σωμα της νομιζω ειναι από τα πολύ καλα που κυκλοφορουν,βυζια γυρω στο C και ωραιο αν και μικρο κωλο!Αυτό που μου κανει εντυπωση είναι ότι παντα είναι χαμογελαστη!

Η ευγενεστατη υπηρεσια μου ειπε τα προγραμματα και πηρα εκεινο με 69 για να γευτω τα μουνοχειλα της!Μπαινει στο δωματιο και με χαιρεταει και ειπαμε λιγο μερικα πραγματα,μιας και ειχε καιρο να με δει.Η γκομενα ειναι καβλα!Βγαζει τα εσωρουχα της και τα πεταει με ναζι, μετα ξεκιναει με φιλια σε ολο το σωμα,πιπιλισμα του στηθους μου και πολλα χαδια.Μετα η κλασικη πιπα η οποία είναι σταθερη αξια! Deep throat και καλή περιποιηση του εργαλειου, γενικώς.Σε εκεινη την φαση της λεω για 69! Όπως παντα καθαρη και περιποιημενη μου δινει το μυροδατο μουνι της στο πιατο! Τελεια!

Στο σεξ τι να πω? Οσοι την εχουν δοκιμασει ξέρουν ότι τα λόγια είναι περιττα. Πολλες στασεις, καυλιαρικες κραυγουλες και καλα στησιματα! Το καλυτερο είναι όμως για μενα το πισωκολλητο μαζι της, οπου μου λεει διαφορα προστυχολογα και την σφυροκοπω αγρια! Φυσικα τελειωσα σε αυτή τη σταση!

Πριν φυγει μιλησαμε για διαφορα σχεδια που εχει για το μελλον και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για καποια στιγμη στο μελλον. Νταριακι εισαι από τι ς αγαπημενες μου και να εισαι παντα καλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Υπηρεσίες
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια