Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Eπισκεψη κατα τις 8 το απογευματακι της Δευτερας (και 13)στο συγκεκριμενο στουντιο,γνωριζοντας απο πριν οτι θα ειναι εκει η Νικη.Ηθελα εξ'αλλου απο καιρο να την "επισκεφθω",αλλα ολο το ανεβαλλα.

Η ευγενικη τσατσα με οδηγησε στο σαλονι,με ρωτησε τι θα'θελα να πιω (πηρα μια μπυριτσα τελικα)και αρχισε να μου λεει το γνωστο τροπαριο για τα προγραμματα.Η Νικη ειναι μια κοπελα(γυρω στα 35 θα'λεγα)που ηδη με την παρουσια της στο σαλονι σε προδιαθετει οτι θα περασεις καλα μαζι της και στο δωματιο.

Πηρα το προγραμμα των 50 ευρω,που περιλαμβανει και μασαζ παρακαλω,εκανα ενα ντουζακι και περασα στα δωματιο.Μετα απο ενα πενταλεπτο ερχεται η Νικη και αφου τα ειπαμε λιγακι,της προτεινα να ξεκινησουμε με το μασαζακι.

Πηρα θεση μπρουμητα,με πασαλειψε με το baby oil της και αρχισε ενα αργο μασαζ.Απιστευτα χαλαρωτικο και καυλωτικο με εστειλε στον παραδεισο.Δεν την ρωτησα,αλλα μαλλον πρεπει να το εχει σπουδασει,αφου το κατεχει παρα πολυ καλα.Χεχε,μου περασαν και κατι ενολησεις που ειχα στην μεση μου.

Σπασιμπα Νικη!

Δεν υστερει και στα υπολοιπα βεβαια.

Ωραια τα προκαταρκτικα της,με φιλακια και γλειψιματα στο λαιμο,στο στηθος,ισπανικη περιποιηση με τις βυζαρες της και πολυ καλο στοματικο.

Επειτα,αφου αντεξα μια αγρια ιππασια,την γυρισα στα τεσσερα για πισοκολητο οπου μετα απο ανελεητο σφυροκοπημα τελειωσα.Εξαιρετικη διαθεση και συμμετοχη απο την αρχη μεχρι το τελος και το σπουδαιοτερο,χωρις βιασυνες.Σιγουρα τα αξιζει τα λεφτα της.

Πεντακαθαρο και προσεγμενο,με ομορφη ατμοσφαιρα στουντιο.Λιγο δυσκολο παρκινγκ(στην Αθηνα ειμαστε),αλλα εβαλα 10 αφου πηγα με το τρολευ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Υπηρεσίες
aris63
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική