Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για Νταρια πηγαίναμε το πρωι Νικη μας βγήκε. Αλλα δεν πειράζει σκεφτηκα, οι καβλες δεν κανουν διακρίσεις και ειχα παρκαρει και καπως παράνομα... Αφου η ευγενική κυριουλα μου έδειξε την Νικη και μου επιβεβαίωσε οτι ειναι καλη μεσα είπα να σκασω το τικέτο και να μπω. Λοιπον, η Νικη ειναι μια ξανθια κοπέλα, καπως νταρντάνα, με γαμω τα πιασιματα, εχει γυναικίο σωμα με λιγα λογια. Οι βυζαρες της ολα τα λεφτα οπως και ο κωλος της. Οταν ηρθε αμεσως ετρεξα να φροντισω τους βυζους. Μου εκανε και μια ισπανική αλλο πραγμα. Η πιπα της πολυ καλη με αρκετο σαλιο και εβαλε και δοντι που μου αρεσει πολυ! Επειδη δεν κρατιομουν αλλο αρχισαμε τα διάφορα κολπα. Αρχικά την εστησα στον καθρέφτη να βλεπω που τον παιρνει και τις βυζαρες της. Αλλο πράγμα! μετα ιεραποστολικο και πισωκολλητό. Στο πισωκολλητο ολα τα λεφτα η θεα του κωλου της. Δεν παραπονεθηκε σε τιποτα, ηταν ευγενικη μου εκανε και χαλαρωτικό μασαζ και εφυγα κυριος και ειλικρίνα ευχαριστημενος. Αν θα βρεθώ στην περιοχη θα την ξανασυναντουσα ευχαριστως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια