Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μετα απο αρκετη πορεια στα studio εχω καταληξει οτι η Νταρια ειναι ενα απο τα στανταρακια μου. Η απολαυση ειναι εξασφαλισμενη.
Ετσι λοιπον μαθαινοντας οτι θα λειψει καποιο διαστημα για διακοπες πηγα σημερα το πρωι να την "χαιρετησω"
Με το που ανοιγει η πορτα με περιμενε με χαμογελο, φοροντας ενα απλο αλλα ομορφο γαλαζιο φορεματακι.Με ειχε δει απο την καμερα....
Εγκαρδιος χαιρετισμος, μιας και ηδη γνωριζομαστε αρκετα καλα, λιγες κουβεντες και εισοδος στο δωματιο.
Δεν περασε πολυ ωρα και ερχεται στο δωματιο φορωντας ενα πολυ ωραιο sexy σετ κοκκινων εσωρουχων, που την κολακευε πολυ.
Συνεχεια της κουβεντας μας και μετα απο λιγο αρχισαμε.
Οπως παντα αψογη. Πολυ καλη στα προκαταρκτικα, με χαδια, φιλια, αγκαλιες και περιποιηση ολου του σωματος.Συνεχισε με εξ΄ισου καλο στοματικο που με απογειωσε.
Παρα πολλες εναλλαγες στασεων, πολλες απο αυτες εκτος κρεβατιου....
Η συμμετοχη της απο τις καλυτερες.
Μετα το τελος ακολουθησε η γνωστη gfe κατασταση που σε αυτο η Νταρια ειναι κορυφαια.
Ημουν τυχερος και δεν χτυπουσε το κουδουνι, και ετσι χωρις υπερβολες, θα μιλουσαμε και μιση ωρα.
Μιλησαμε για τις καλοκαιρινες διακοπες, τα νησια που εχουμε παει και μαλιστα βρηκαμε αρκετα κοινα σημεια.
Οσες φορες εχω βρεθει με την Νταρια εχω φυγει απολυτα ικανοποιημενος. Ειναι εγγυηση οτι θα περασεις καλα.
Θα ειναι εκει μεχρι και την Πεμπτη 9/7.
Μετα θα φυγει για διακοπες.
Ολιγοημερες ευτυχως.....
Ετσι λοιπον μαθαινοντας οτι θα λειψει καποιο διαστημα για διακοπες πηγα σημερα το πρωι να την "χαιρετησω"
Με το που ανοιγει η πορτα με περιμενε με χαμογελο, φοροντας ενα απλο αλλα ομορφο γαλαζιο φορεματακι.Με ειχε δει απο την καμερα....
Εγκαρδιος χαιρετισμος, μιας και ηδη γνωριζομαστε αρκετα καλα, λιγες κουβεντες και εισοδος στο δωματιο.
Δεν περασε πολυ ωρα και ερχεται στο δωματιο φορωντας ενα πολυ ωραιο sexy σετ κοκκινων εσωρουχων, που την κολακευε πολυ.
Συνεχεια της κουβεντας μας και μετα απο λιγο αρχισαμε.
Οπως παντα αψογη. Πολυ καλη στα προκαταρκτικα, με χαδια, φιλια, αγκαλιες και περιποιηση ολου του σωματος.Συνεχισε με εξ΄ισου καλο στοματικο που με απογειωσε.
Παρα πολλες εναλλαγες στασεων, πολλες απο αυτες εκτος κρεβατιου....
Η συμμετοχη της απο τις καλυτερες.
Μετα το τελος ακολουθησε η γνωστη gfe κατασταση που σε αυτο η Νταρια ειναι κορυφαια.
Ημουν τυχερος και δεν χτυπουσε το κουδουνι, και ετσι χωρις υπερβολες, θα μιλουσαμε και μιση ωρα.
Μιλησαμε για τις καλοκαιρινες διακοπες, τα νησια που εχουμε παει και μαλιστα βρηκαμε αρκετα κοινα σημεια.
Οσες φορες εχω βρεθει με την Νταρια εχω φυγει απολυτα ικανοποιημενος. Ειναι εγγυηση οτι θα περασεις καλα.
Θα ειναι εκει μεχρι και την Πεμπτη 9/7.
Μετα θα φυγει για διακοπες.
Ολιγοημερες ευτυχως.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού