Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ωρα: 12:30

Μερος: Αγ.Μελετίου 37

Θύμα: Νικη

Αφου βρηκα θεση ανεβηκα στον τοπο του εγκληματος. Επι της υποδοχής μια ευγενικη κυρια. Θελησε να με κερασει ποτο αλλα αρνηθηκα. Το θυμα ονομαζοταν Νικη (το ειχα τσεκαρει από το μπανερ και ειχα διαβασει θετικα σχολια). Καλο, για τα γουστα μου, o καλος ο μύλος όλα τα αλέθει εξάλου. Μιλφ, ξανθια, με πιασιματα και βλέμμα που σε προειδεαζει για το τι θα γινει μεσα. Πληρωνω και μπαινω. Ο χωρος καλός, καθαρος και ταχτοποιημένος. Όταν ηρθε η κοπέλα εβγαλε το ρουχαλακι της και αποκαλυφτηκε το υπέροχο στηθος της. Αρχισα να το χαιδευω και να το περιποιούμαι. Κολαση! Με ξαπλωσε και αρχισε την πιπα. Αρκετα καλη. Με ικανοποιησε αν και περίμενα κατι παραπανω… Αρχίσαμε με πλαγιαστο και καταληξαμε σε πισωκολλητο. Το βυζι τρεμόπαιζε πανω κατω, το εργαλείο μου μεσα εξω… συμφωνικη ορχήστρα ειμασταν. Αρχισε και τα βογγητα και δεν αντεξα! Εχυσα! Ευτυχως στην τιμη ειχε και μασαζ. Οπότε με χαλάρωσε με τα μαγικα χεράκια της…

Να ειμαι ειλικρινης δεν την περιμενα τοσο καλή μεσα. Εχει καλη συμμετοχη και δεν δείχνει να βαριεται. Περασα πολυ καλα και μαλλον θα επαναληφθει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού