Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τα πολλά λόγια είναι περιττά για τη ρωσιδούλα διότι κάθε φορά που την επισκέπτεσαι είναι ακόμη καλύτερη. Ο μόνος της αντίπαλος πια ειναι ο ίδιος της ο εαυτός. Προσωπικά αυτό που με απασχολεί κυρίως σε μια κοπέλα του χώρου είναι η συμπεριφορά της και η ντάρια είναι ο ορισμός του "επαγγελματισμού" χωρίς υπερβολές. Τώρα όποιος κάθεται και βρίσκει μειονεκτήματα σε αυτό το πλάσμα,τι να πώ??? Εγώ πάντως έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την περιποίηση της, είναι τόσο καλή και φιλότομη που αξίζει και το τελευταίο cent που δίνεις. Μεσημεριανή επίσκεψη κατα τις 13.30, ήξερα οτι η ατμόσφαιρα μέσα με την Ντάρια θα ήταν πολύ πιο καυτή απ' ότι στην πατησίων! Από πρόγραμμα διάλεξα κλασσικά το απλό των 50, αρχίσαμε με χάδια, απίστευτο(!) στοματικό στα μπαλάκια σε έκανε να πετάς στα σύννεφα. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή, όσο για τα υπόλοιπα(χώρος, parking) δεν έχουν νόημα να τα σχολιάσω διότι και σε βρώμικο πάτωμα να ήμουν, πάλι υπέροχα θα πέρναγα με το ξανθούλικο αυτό μωρό. Ντάρια μου θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού