Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 420 10
Sex Studio
599469
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Με το που άνοιξαν οι αγαπημένοι μας οίκοι ανοχής,αποφάσισα να τους επισκεφτώ και να νοιώσω την καλτίλα των Ελληνικών studio. Οφείλω να ομολογήσω πως από διάφορες και κριτικές και από δικιά μου εμπειρία εχω φοβηθεί λίγο τα Στούντιο διότι υπάρχουν πολλές φόλες,αλλά είπα να κάνω το κασκαντεριλίκι. 3τύπισσες στην Βάρδια Πάολα κοντή πουτανίτσα με πιασίματα,Αλύσα στέκα με ντεκαβλέ ύφος και Μιχαέλα ρουμάνα με πολύ καλό σώμα. Πλερώνω παράβολο και προχωράω στα ενδότερα. Δωμάτιο πολύ καλό,καθαρό με σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες. Μπαίνει η κοπέλα χαμογελαστή,μιλάει πολύ καλά Ελληνικά,λέμε δύο τρεις κουβέντες να σπάσει ο πάγος,σημειωτέον πολύ ευγενική δίχως καθόλου τουπέ και μπορεί να πεί δύο τρεις κουβέντες. Πολύ καλή στα προκαταρκτικά και με αρκετή διάρκεια. Μετά τα προκαταρκικά μου αρχίζει μια πολύ γερή πίπα. Αποφασίζω πως θέλω να περάσουμε στο κυρίως πιάτο και την αρχίζω με ένα ιεραποστολικό. Αλλάξαμε τουλάχιστον 3 στάσεις και αποφασίζω να τελειώσω με την κοπέλα στα 4. Εν κατακλείδι,πολύ τίμια κοπέλα από άποψη υπηρεσιών και συμπεριφοράς μακάρι να της μοιάζανε και οι υπόλοιπες που θέλουν να πέρνουν τα 50αρια χωρίς να κάνουν τίποτα. Το μόνο παράπονο που έχω είναι προς τα Στούντιο που με 50 ευρώ σε βάζουν να γαμάς με το ζόρι για 15 λέπτα αν και νομίζω πως δεν θα αλλάξει κάτι αλλά ας το αναφέρω.Καλά γαμήσια σε όλους
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2020
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Εαν είχε λίγο καλύτερο πρόσωπο θα σκότωνε ...
Ευχάριστη και ευγενική.
Θα την επισκεφτώ σύντομα για doggy.
Καλή επιλογή !!!