Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 116 10
Sex Studio 160062
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπον απο το εν λογο μαγαζι εχω δοκιμασει τα τεσσερα κοριτσια που παιζουν αυτη την εποχη εκτος απο την Μαρια το πεμπτο το οποιο το εχω δοκιμασει πιο παλια οταν δουλευε σε καποιο Ex Dream και μπορω να πω οτι τα τιμαει και αυτη τα λεφτα που παιρνει.

Για τις υπολοιπες εχουμε και λεμε και θα τα γραψω συνοπτικα και σε ενα review γιατι δεν εχω και πολυ χρονο για να γραψω τεσσερα.

Αντζελινα

Φατσα 8,3 Σωμα 9 Service 6,5 απλο προγραμμα χωρις extra και για αυτο παιρνει και εξαρακι.

Ομορφο κοριτσι Μοντελε αλλα για μενα μονο αυτο τιποτα αλλο.

Λαρα

Φατσα 9 Σωμα 9 Setvice 5,5

Αν και με την Λαρα τα καναμε ολα αφιλτρες πιπες ,κωλαρακι και 4 με 5 στασεις και κανενα 40λεπτο μεσα δυστυχως δεν το εχει και ειναι παρα πολυ παθητικη.

Πραγμα που εαν δεν το δουλεψει δεν προκειται να φτιαξει και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα φτιαξει .

Μια ζωη ετσι θα ειναι.

Σαρα

Φατσα 7,2 Σωμα 7,5 Service 9,3

Aυτη ειναι η πουτανα η οποια αν και μετρια εμφανησιακα , μιλαω σε σχεση με το τι πουλαει το μαγαζι σου παιρνει το καβλι και στο δενει κομπο στο πι και φι .

Τι αφιλτρες πιπες με φτυσιματα και τετοια τι μονο κωλο σε ολες τις στασεις .

Οτι μπορει να φανταστει ο πιο επιδοξος μπουρδελιαρης.

Ευκολα τις εβαζα και δεκαρικο στο service γιατι οταν φτιαχνεται με την παρτη σας τραβαει και ενα χυσιμο τρελλο.

Μαρινα

Το Μαρινακι το αφησα τελευταιο γιατι του εχω μια ιδιαιτερη συμπαθεια και τα βρισκουμε πολυ καλα μεταξυ μας.

Φατσα 8,5 Σωμα 8,8 Service 9

Λοιπον το Μαρινακι το παιρνω απο τοτε που ξεκινησε την καριερα της στο εν λογο studio .

Στην αρχη ηταν λιγο παθητικη και με αρκετα μη το ενα μη το αλλο.

Σιγα σιγα ομως τα βρηκαμε και φτασαμε σε σημειο να τα κανουμε ολα σε πολυ υχηλο επιπεδο.

Και οταν λεω υψηλο μπορω να πω πως σε λιγο καιρο το επιπεδο θα πιασει ταβανι στα σιγουρα.

Τα μη εξαφανιστηκανε και ανοιξαν ολες οι πορτες για ολες τις τρυπες και οχι παθητικα αυτη την φορα αλλα με πολυ ενεργεια απο μερους της καθε φορα.

Αυτα για τις πουτανες του εν λογο μαγαζιου αλλα δεν θα μπορουσα να κλεισω χωρις να πω και μια κουβεντα για τον Bill ο οποιος ναι ειναι μεγαλη μορφη στον χωρο των studio και παντα με κανει και γελαω οταν περναω και βλεπω την φατσα του.

Η πρωινη ξανθια κυρια πολυ ευγενικη και συμπαθεις αν και παμπονηρη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 23, 2009
Υπηρεσίες
BABY(1)
Ανώτατος
287
Πόντοι:
13.385
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια