Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εχοντας "ακουσει" πολλα για την Νταρια πηγα στο εν λογω studio με σκοπο απλα να την δω απο κοντα. Το εσκασα απο την δουλεια , ημουν πολυ βιαστικος και δεν ειχα σκοπο να κανω κατι ,απλα βρε παιδι μου να δω γιατι γινεται τοσος ντορος.

Μπαινω μεσα και εμφανιζεται μια απιστευτη ζουζουνα που τα εχασα ... απλα δεν περιμενα να ειναι τοσο ομορφη .. με τα γυαλακια της , το χαμογελο , την ευγενεια και ενα σωματακι οπως ακριβως μου αρεσει (οι παλιες φωτο την αδικουν).

και ενω ηθελα μονο να την δω και λογο χρονου επρεπε να φυγω το "κατω" κεφαλι ελεγε μπες μπες μπες ...και μπηκα

Περναω στο δωματιο το οποιο ηταν πεντακαθαρο και σε 1 λεπτo ηρθε το μωρο μεσα . "ηρθα γρηγορα γιατι βιαζεσαι" μου λεει και αρχιζει τα χαδακια τα φιλακια , σε κανει να αισθανθεις ανετα (εγω ειχα λιγο τρακ) μετα σκουφο και μια απιστευτη πιπα που ουτε γκομενα δεν μου εχει κανει (ισως να πεφτω σε ξενερωτες :p) μετα αμεσως πισοκολλητο ..γυρισμενοι προς τον καθρεπτη... για να τελειωσω , γιατι οπως ειπα πριν βιαζομουν πολυ...

Δεν το ευχαριστηθηκα πολυ το μωρακι .. ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξαναπαω για περισσοτερη ωρα...

υγ

Ζουζουνα μην με παρεξηγησεις για την ασυναρτησιες και τα σαρδαμ που εκανα (χαζεψα ο ανθρωπος).

υγ2

το 10 στο parking γιατι ημουν με μηχανη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού