Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είδα από το site τις φωτογραφίες της Μικαέλας και είπα αμέσως όπα εδώ είμαστε. Η κοπέλα είναι ακριβώς ότι ζητάω από μία γυναίκα. Αμέσως πήγα στο εν λόγω ρδέλό. Η κοπέλα φυσικά είναι πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες. Στο δωμάτιο τώρα πήρα πρόγραμα sex show, ήρθε μετα από 5 λεπτά και αρχισε να τρίβεται πάνω γλίφωντας λαιμό, στήθος κατεβαίνοντας αργά προς τα κάτω. Ο Λάζαρος φυσικά ήταν αναστημένος από πριν (από το σπίτι εννοείται) αλλά τώρα πιά ήταν στις δόξες του. Η Μικαέλα άρχισε να παίζει μαζί του με απαλά χάδια στην αρχή και μετά με το στήθος συνέχισε με ένα ισπανικό που τα είδα όλα. Φυσικά αναγκάστηκα να την σταματήσω όχι ότι θα με χάλαγε να τελειώσω στο στήθος της αλλά απλά ήθελα να την απολαύσω ακόμη περισσότερο. Στην συνέχεια άρχισε να χαιδεύεται μόνη της παίζοντας με τα βυζιά της τα οποία φυσικά είναι φυσικά και μεγάλα ενώ επαιζε ταυτόχρονα με το νάκι της με ένα δονητή. Εγώ φυσικά από πάνω να ρουφάω τις ρόγες της και ότι άλλο έβρισκα με τέσσερα στόματα. Η συνέχεια ήταν με πίπα αρκετά καλή αν και χρειάζεται λίγο βελτίωση. Το μαμήσι έγινε αρχικά σε στάση με την Μικαέλα από πάνω και εγώ να συνεχίζω το παιχνίδι με τα βυζιά της και συνεχίστηκε στα τέσσερα όπου και η θέα και μόνο σε έστελνε και φυσικά επιτάχυνε την τελική κατάθεση. Μετα κάθησε στο δωμάτιο για αρκετή ώρα με κουβεντούλα για το site και διάφορα δικά της που μου είπε. Παιδιά η κοπέλα είναι τουλάχιστον για μένα πάρα πολύ καλή και φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Μικαέλα
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού