Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μπαινω μεσα τριτης πρωι γυρω στις 11 και αντικριζω μπροστα μου αυτο το πανεμορφο πλασματακι να με υποδεχετε με ενα υπεροχο χαμογελο που αμεσως με κερδισε γιατι εβγαινε θαρεις μεσα απο την ψυχη της... δεν το σκεφτηκα καθολου περασα στο δωματιο με απολυτη σιγουρια οτι αυτο το κοριτσι θα με εκανε να περασω πολυ ομορφα... αλλωστε μου την ειχαν προτυνη ανεπιφυλακτα δυο φιλαρακια που τα χουν παρει ολα σβαρνα και τα ξερουν απεξω και ανακατοτα τα κολπα στο τι αξιζει και τι οχι... σε λεπτομερειες δεν θα ηθελα να μπω για το πως και το τι εγινε μεσα στο δωματιο διοτι για εμενα παιζουν αλλα προτευοντα ρολο... ομως επειδη γνωριζω οτι καποιοι απο εδω μεσα ειναι λιγο ανυπομονοι και τους αρεσουν τα πιπερατα σχολια θα πω μονο το εξης... οτι η κοπελα παιρνει 10' αυτο που κανει το νιωθει δεν ειναι ψευτικο και ηταν μια απο τις δυνατοτερες εμπειριες που ειχα ποτε επανω σε κρεβατι... σωμα πολυ καλο με υπεροχο πλουσιοτατο στηθος που ξερει πολυ καλα να το χειριζετε ομολογω.. δεν θα πω αλλα... αφηνω την φαντασια σας να δουλεψει χαχαχα δεν αρνηθηκε καμια σταση ισα ισα που με παροτρυνε για εναλαγες... ηταν φοβερα παιχνιδιαρα και επαιρνε πρωτοβουλιες κανοντας πραγματα τα οποια δυσκολα συναντας στο χωρο και πανω απο ολα το χαιροταν οποτε τα προστυχα μυαλουδακια καποιον ας ξεχασουν τα ακραια:pp η κοπελα δεν ειναι για τετοια φαση και πολυ καλα κανει... ηταν ομιλητικοτατη ναζιαρα και πολυ προκλητικη ακριβως τις στιγμες που επρεπε για να σε κανει να δωσεις ρεστα... συμμετυχε με ολο της το ειναι πολυ ευδιαθετα σε βαθμο που με εκανε να ξεχασω οτι λιγο νωριτερα την γνωρισα για πρωτη φορα... και για να κλεισω το θεμα θα σας πω οτι πανω στο κρεβατι πραγματικα ιδρωσαμε ;) ειλικρινα ενιωσα τοσο ομορφα σαν να εκανα ερωτα με καποια κοπελα που θα ειμουν σε σχεση αν θελετε πιστευψε το εγω το καταθετω ειλικρινεστατα παντος... παρολα αυτα ομως υπειρχαν ακομα πιο θετικα στοιχεια που αποκομισα απο αυτην μου την εμπειρια οπως... το οτι με εκανε και ενιωσα πολυ ανετα... καναμε αστεια και γελουσαμε ακομα και κατα την διαρκεια του σεξ σε καποιες στιγμες... δεν ενιωσα καμια πιεση χρονου μαλιστα θα σας πω οτι μιλησαμε αρκετα στην αρχη κανοντας ο ενας στον αλλον αστεια κατι που ανεβασε πολυ το ολο κλιμα και την διαθεση και τον δυο μας, φτασαμε επισης σε επιπεδο να ανταλαξουμε αποψεις και εμπειριες οι οποιες πιστευτε με ηταν ειλικρινεστατες σαν να ειμασταν φιλαρακια χρονια... ειμαι σιγουρος οτι η παραμονη μου στο δωματιο ξεπερασε κατα πολυ το κανονικο χρονο παρολα αυτα δεν ενιωσα καμια πιεση μαλιστα στο τελος καναμε το τσιγαρακι μας μιλοντας επισης σε πολυ φιλικο επιπεδο και με πολλα μα πολλα χαμογελα και αστεια... οτι και να σας πω ειναι λιγο αδερφια η κοπελα ειναι ΑΨΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ !!! Σαν tips θα σας πω Υποδεχτητε την με χαμογελο και καλη διαθεση και πιστεψτε με δεν θα χασετε... ειναι πολυ θετικο ατομο και αυτο ειναι κατι που βοηθαει στο να μοιραστητε μια αμοιβαια πολυ καλη εμπειρια περα απο οτι εχετε συνηθηση με τις κλασικες σχεδον απαραδεκτες εμπειριες του χωρου που δεν σου αφηνουν τιποτα το ευχαριστο στην μνημη... στα θετικα επισης ειναι η κυρια που σε υποδεχετε ευγενεστατα και σου εξηγει τα προγραματα... αυτα που θα σου πει, ακου τα, αυτα που λεει ισχειουν.. ειναι πολυ καλη στη δουλεια της δεν προσπαθει να σε δουλεψει σαν κατι αλλες του χωρου που πολυ σαλτσα για το τιποτα αλλα ας μην το σχολιασω καλυτερα αυτο καταλαβατε τι εννοω οι περισσοτεροι !!! Τιποτε αρνητικο δεν υπηρξε η μονη δυσκολια ειναι για οσους πανε με αυτοκινητο οτι λιγο θα δυσκολευτουν να βρουν θεση παρκινγκ... και απλα μια λεπτομερεια θα αναφερω στο δωματιο ο φωτισμος θα προτιμουσα να ειχε την δυνατοτη να ειναι λιγο εντονοτερος θα ηταν ενα ακομα 'συν' η ισως αναλογος την κριση του πελατη να του δυνοταν η δυνατοτητα να ρυθμιζει την φωτεινοτητα του δωματιου συμφωνα με τα γουστα του... λεπτομερεια θα μου πεις ομως γιατι οχι !!! Παολα εισαι αστερι και πανω απο ολα ΨΥΧΑΡΑ με κερδισες και το ξερεις θα τα πουμε συντομα Χαμόγελο αυτα απτο 'παιδι της νυχτας' ;)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια