Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

9.9
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σήμερα το απόγευμα κατευθύνθηκα προς την Φραντζή αφού ήξερα πως θα είναι η όμορφη Κωνσταντίνα . Χτυπάω το κουδούνι και για καλή μου τύχη ήταν η Κυρία Ειρήνη που μου άνοιξε , μια γλυκύτατη υπηρεσία πολύ καλός άνθρωπος . Αμέσως σκάω τα φράγκα στην Κυρία Ειρήνη και περνάω μέσα στο δωμάτιο αυτή την φορά ήταν κάποιος ποιο ερωτικά από της άλλες φορές που είχα πάει . Πάντως είχε περάσει και καιρός από τότε που πάτησα το πόδι μου σε αυτό το μαγαζί , για να μην τα πολυλογώ μπαίνει μέσα

το Κωνσταντινάκι όπως πάντως γλυκύτατο και με διάθεση για πολλά πράγματα . Τώρα στο ψητό τα έχω ξανά πει πολλές φορές αλλά δεν κουράζομαι ποτέ να το λέω ( ένα από τα καλύτερα στοματικά της Αθήνας μέχρι τώρα ) κατά την γνώμη μου και πιστεύω πως δεν θα το μετανιώσετε τώρα στην πράξη όπως πάντα άψογη και με ωραίες κραυγούλες που σε φτιάχνουν . Πιστεύω πως άμα την επισκεφτείτε δεν θα χάσετε . Ευχαριστώ μωρό που με κάνεις συνεχώς να φεύγω με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά , και από ότι μου είπε θα είναι και αύριο το πρωί εκεί . Να Σπεύσετε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2009
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Υπηρεσίες
Τιμημένος
9
Πόντοι:
2.057
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια