Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
περίμενα πως και πως να την συναντήσω αλλά όχι για το σεξ, όλοι ξέρετε τι εστί πάολα και όσοι δεν ξέρετε να πάααααααατε. από την αρχή που την γνώρισα είναι ένα άτομο το οποίο δύσκολα βρίσκεις στα αυτά τα . είναι ένα κοριτσάκι διαμάντι από τα λίγα που με την συμπεριφορά της και το απίστευτο χαρακτήρα της πρώτα από όλα με κέρδισε. σου δίνει την δυνατότητα να αισθανθείς αυτό που θες αληθινά, της αρέσει αυτό που κάνει , σε σέβεται και φυσικά είναι κλάσεις ανώτερη σε όλα. θα με κάνει να αλλάξω μου φαίνεται: τύφλα να έχουν τα ct κοριτσάκια μπροστά της.

το κοριτσάκι με το μπήκε αρχίσαμε τα χάδια, νάζια. απλό και φουλ πρόγραμμα όποιο πάρεις το κοριτσάκι θα σε κάνει να περάσεις καλά χωρίς να κλάψεις τα λεφτά σου.έχει ένα απίστευτο τρόπο να σε ανεβάζει χωρίς να βιάζεται. η περιποίηση της αυτό που ζητάμε όλοι.φυσικά της το ανταποδίδεις και σου ανταποδίδει με το παραπάνω. πεντακάθαρη, μυρωδάτη και σέξυ με τρόπο που με πάει στα ουράνια.

στο σεξ σε κάνει πύραυλο κα θα μείνεις εκεί. τόσο καλή που παραλίγο θα πάθαινα και κράμπα. σώμα τι να πω, κάποιοι που τους αρέσει από πίσω είναι όλα τα λεφτά, αλλά και από μπροστά δεν υστερεί είναι κούκλα, αλλά για μένα ειδικά και αυτό το γλυκό προσωπάκι θα μου φάει την ψυχή.βυζιά κώλους, τσιμπουκόχειλα βρίσκεις παντού, πάολα όμως όχι. μία και μοναδική.

εφυγα τόσο ευτυχισμένος από το δωμάτιο ,είχα χαθεί στον κόσμο μου και όσοι ξέρουν ξέρουν.περιττό να πω μόλις μπήκα σπίτι και τηλεφωνούσα μου βγήκε όλο το λαχάνιασμα(από το σεξ για να μην τα μπερδεύουμε).

παολάκι πέρασα τέλεια λέμεεεεεεεεεεε.

το 10άρι πάολα μου δεν το αξίζεις. αξίζεις πολλά παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2009
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
xanthiforever
Μέλος
40
Πόντοι:
91
Ανάφερε αυτήν την κριτική