Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 67 10
Sex Studio
60286
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Νωρίς πρωί καταδρομή γύρω στις 12 στοχευμένα για την Άννα γιατί διάβασα μόνο καλές κριτικές από συμπαίκτες του σαιτ , όντως αυτό που λέμε το "φαβορί επιβαιώθηκε" ...Μόλις την βλέπω αδύνατο σώμα εντελώς μοντελίσιο πρόσωπο σαν αυτές που βλέπεις να φωτογραφίζονται για περιοδικα με μαγιω με βυζάκι μικρό αλλά στιτό ..δίνω στην συμπαθής κυρία υπηρεσίας 40Ε για γλύψιμο + ντουζ φυσικά ..μόλις μπήκε αρχίσαμε απλά να μιλάμε στα αγγλικά , είναι απο Ρουμανία από την Τιμισοάρα με βαθιές ρίζες από Ουγγάρια & ηλικία στα 23 ..μετά από τα λόγια αρχίσαν & οι πράξεις ..να μου περνάει το προφυλακτικό πολύ απαλά (σπανίο αυτό) να αρχίζει μια χαλαρή πίπα ..αλλά βασικά πλήρωσα για γλύψιμο ...έμεινα ανάμεσα στο μουνάκι της περίπου 5λεπτά την κοιτούσα & της έλεγα πιο πολύ για πλάκα " i wanna be your boyfiend , you are a roumanian super model" και να με κοιτάει λάγνα και να λέει " how old are you , what's your name ".. γούσταρε το μωράκι ...ύστερα στήσιμο στα 4 με όψη το πανέμορφο κωλαράκι της ..παρόλο που δεν ήμουν 100% καυλωμένος λόγω κάτι περίσσιων αγχωτικών έβγαζε πολλές κραυγές ηδονής που λογικά θα ήταν ψεύτικες ή απλά τραβηγμένες ..σταματάει και λέει "cum to my body " με ψιλοξενέρωσε λίγο αυτό είναι η αλήθεια , την βάζω λίγο πάνω μου σε μισοριγμένο εργαλείο φιλάω λίγο βυζάκια & πεταχτά στο στόμα και πριν γίνει κάτι κακό και χαθεί άδοξα το ωραίο παιχνίδι την γυρνάω στα 4 και χύνω πάνω στα κωλομεράκια της ...τόσο απλά ..με χαιρέτησε ναζιάρικα γυρνόντας πριν βγει από την πόρτα στέλνοντας φιλί όπως κάνουν στις διαφημίσεις ...
Το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι μακάρι & το εύχομαι να μείνει ακόμα καιρό στη πόλη θα περάσουμε καλό χείμωνα αν όλα πάνε καλά ...είναι για στάνταρ φάση & συχνές επισκέψεις .
Το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι μακάρι & το εύχομαι να μείνει ακόμα καιρό στη πόλη θα περάσουμε καλό χείμωνα αν όλα πάνε καλά ...είναι για στάνταρ φάση & συχνές επισκέψεις .
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού