Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Χρόνια Πολλά σε όλους . Σήμερα το απόγευμα είπα και εγώ να πάω να επισκεφτώ για πρώτη φορά την Σαμάνθα αφού είχα ακούσει τόσο καλά λόγια είπα και εγώ να δοκιμάσω τι εστί Σαμάνθα . Ο τσάτσος όλα τα λεφτά αφού ανοίξαμε και συζήτηση για διάφορα θέματα . Σκάω τα ευρόπουλα και μπαίνω στο δωμάτιο δεν περίμενα και πολύ, σε κάποια φάση ακούω την πόρτα να ανοίγει και σκάει ένα Θεϊκό δίμετρο κουκλάκι, όλα τα λεφτά, τέλειο σώμα, στήθος πολύ καλό αλλά όχι για τα γούστα μου γιατί γουστάρω λίγο μικρότερα μεγέθη αλλά αυτό μπροστά στην ομορφιά της δεν μου λέει τίποτα . Παίδες η ρώγα κάγκελο μιλάμε για πολύ καύλα χαχαχα, τώρα στα ενδότερα περί στοματικού πολύ καλό αλλά την προέτρεψα να το κάνει ποιο αισθησιακά και χαλαρά γιατί έτσι μου αρέσει και με καυλώνει ποιο πολύ και έτσι σηκώθηκε το κατάρτι. Τώρα κατά την διάρκεια του σεξ πολύ καλό στήσιμο στα τέσσερα αφού είχαμε και κραυγούλες όπως και στο ιεραποστολικό και μπορώ πως άργησα και λίγο αφού ο τσάτσος χτύπαγε την πόρτα και έτσι του βάζω και 9 αφού έβλεπα ότι δεν τελείωνα την προέτρεψα να μου τον παίξει και μου λέει ας το βγάλουμε καλύτερα το προφυλακτικό και εγώ της λέω μέσα, αλλά δεν άργησα ευτυχώς και κατέθεσα το υγρό πυρ μου στα ουράνια χαχαχα . Τώρα γενικά δεν ξέρω αλλά στην αρχή κάτι είχα πάθει αλλά πιστεύω πως έκανε πολύ καλή προσπάθεια αν και άργησα να τελειώσω όπως είπα και πριν, αλλά χαλάλι που θα πάει θα το συνηθίσω το μωρό αλλά τι να πεις και εγώ είμαι λίγο δύσκολος . Σαμανθούλα μου σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και πάντα τα καλύτερα από τον ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΣΟΥ . Φιλιά Πολλά .
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2008
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού