Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τα εχεται πει 100 φορες και το ξερω γιατι τα εχω διαβασει αλλα ας γραψω και εγω δυο λογια για το καλυτερο κοριτσι απο θεμα χαρακτηρα γιατι τα αλλα τα ξερετε.
Λοιπον η Παολα δικαιωματικα περνει τον τιτλο της Miss 2008 και οχι μονο για το service που παρεχει το οποιο εμενα με αφηνει αδιαφορο μπροστα στα αλλα καλα που εχει .
Λοιπον πρωτα απο ολα ειναι απο τα πρωτα κοριτσια που συμμετεχουν και στο forum και ειναι ενεργη γιατι γουσταρει την παρεα.
Δευτερον εχει ενα διαμαντενιο χαρακτηρα σαν κοπελα ετσι ωστε ολους μας εχει κερδιση με το χιουμορ της και την ευγενια της.
Με αλλα λογια ειναι ενα διαμαντη που οσοι την εχουν γνωρισει νοιοθουν παρα πολυ τυχεροι.
Ετσι και εγω ειμαι ενας απο αυτους και ειληκρινα νοιοθω πολυ τυχερος !!
Παντα ετσι Παολα στο Νο1 !!!!
Λοιπον η Παολα δικαιωματικα περνει τον τιτλο της Miss 2008 και οχι μονο για το service που παρεχει το οποιο εμενα με αφηνει αδιαφορο μπροστα στα αλλα καλα που εχει .
Λοιπον πρωτα απο ολα ειναι απο τα πρωτα κοριτσια που συμμετεχουν και στο forum και ειναι ενεργη γιατι γουσταρει την παρεα.
Δευτερον εχει ενα διαμαντενιο χαρακτηρα σαν κοπελα ετσι ωστε ολους μας εχει κερδιση με το χιουμορ της και την ευγενια της.
Με αλλα λογια ειναι ενα διαμαντη που οσοι την εχουν γνωρισει νοιοθουν παρα πολυ τυχεροι.
Ετσι και εγω ειμαι ενας απο αυτους και ειληκρινα νοιοθω πολυ τυχερος !!
Παντα ετσι Παολα στο Νο1 !!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού