Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 27 10
Σπύρου Πάτση 27
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
61198
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μια τα ποστ του πιπινοσκιστη, μια το tribulus που παιρνω για το γυμναστηριο τ οποιο δινει κ επιπλεον καυλες απο τι εχω, να μην τα πολυλογω οι σηκωμαρες ειχαν βαρεσει κοφτες..Ειχα παει το απογευμα σ ενα μπουρδελακι στο μεταξι αλλα δεν μου εφτανε..Βραδυ επινα ποτακι στο γκαζι, φευγοντας ειπα να κανω τσαρκα μιας κ ημουν ορεξατος..Γυρισα καποια σπιτια κ τελικα κατεληξα σπυρου πατση 27, ανετο παρκινγκ απ εξω..Ανεβαινω πανω, μου ανοιγει η ευγενικη κυρια επι της υποδοχης κ μ ενημερωνει οτι δουλευει η Ντιναρα..Η Ντιναρα ειναι ενα μελαχρινο μιλφ γυρω στα 40+ κατι ψιλα οπως την υπολογιζω, κανονικο αναστημα,καλο σωμα κ σχετικα σφιχτο(εχει ξεκινησει γυμναστηριο μου ειπε) κ βυζια καπως πεσμενα(δεν με χαλαει) αλλα η ρογα καγκελο κ ανταποκρινεται αμεσα οταν την γλυψεις..Δηλωνει ρωσιδα..Την ειχα πετυχει σε πολλες τσαρκες μου κ δεν ειχα περασει ποτε, μαλιστα οταν μπηκε στο δωματιο με ρωτησε πως κ περασα..Σαλοναρισε με σιγουρια, επισης το παρουσιαστικο της ειναι γυναικα της διπλανης πορτας κατι που μ εξιταρει..Πληρωνω κ μπαινω στο δωματιο..Κανω ντουζ κ περιμενω στο κρεβατι την κοπελα να ερθει βλεποντας ντοκιμαντερ στην tv..Μετα απο καποια λεπτα μπαινει στο δωματιο αρχιζουμε τις συστασεις κ τα ψιλολεμε..Στον αγωνα τωρα..Ξεκιναμε το μπαλαμουτι στο ξαπλωτο, χαδια, φιλια κ γλυψιματα πηγαινανε συννεφο..Πηγα να την φιλησω κ εφαγα ευγενικο ακυρο..Μου περνα καποτα κ αρχιζει μια καλη κ βαθια πιπα, μου περιποιηθηκε κ τις μπαλες κατι που το απολαυσα, της ζητησα γλυφοκωλι αλλα μου το αρνηθηκε..Την βουταω την βαζω κατω κ αρχιζω το ιεραποστολικο στην αρχη σε αργους ρυθμους γλυφοντας της τον λαιμο κ το αυτι λεγοντας της διαφορα αρχισα να ανεβαζω την ενταση κ εκει αρχισε τους αναστεναγμους, στην συνεχεια εβαλε τα ποδια της στους ωμους μου, τις εριχνα καρφωτες..Με το δεξι της χερι μου ζουλαγε το αριστερο κωλομαγουλο, ενω εγω μια της ζουλαγα τα βυζια κ μια της εριχνα χαστουκια στο αριστερο της κωλομερι ανταλασωντας βρομολογα, ειχα καρακαυλωσει πολυ με την φαση κ δεν ηθελα να αλλαξω σταση οποτε συνεχισα να την καρφωνω δυνατα μεχρι να χυσω στο μουνι της..Στο τελος αραξαμε κ τα ειπαμε,ωραιο τυπακι με χιουμορ..Εφυγα ευχαριστημενος..Οσοι θελετε πιπινια μην πατε, οσοι γουσταρετε μιλφονια η οσοι δινετε βαση στις υπερεσιες μια δοκιμη κατα την γνωμη μου αξιζει..Μην ξεχασω να πω οτι δεν βιαζεται καθολου κ πως εχει πολυ καλη συμετοχη..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2016
Όνομα κοπέλας
Ντινάρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού