Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
καλισπερα παιδια.θα σας πω και εγω για την καυτη εμπειρια μου με την καρολινα.ειχα διαβαση για αυτην την ειχα δει και σε σχετικες φωτο και ετσι με την πρωτη ευκαιρια που βρεθηκα στην αθηνα την επισκευτηκα μιας και εγω ειμαι απο θεσσαλονικη.μπαινω στο εν'λογο στουντιο και εμφανιζεται η τσατσα ευγενικη και αφου μου λει τι εχει στο εμφανιζεται η καρολινα. με τοπου την βλεπω παθενο πλακα με τις βιζαρες τις μιας και ειμαι φαν του ειδους. μπαινο στο δωματιο μικρο αλλα καθαρο. μετα απο μερικα λεπτα μπαινει και η καρολινα.ξαπλωνει μου βγαζει τις βιζαρες τις και αρχιζει να χαιδευει το παλαμαρι μου. εχει παρει πρεφα οτι ειμαι βιζολαγνος και αρχιζει το ισπανικο.γαμαω τις βιζαρες τις αρκετα λεπτα και μαλιστα μου βαζει την σχετικη αλιφοι για να γλιστραει καλιτερα το καυλι μου. με επιδεξιοτητα μου βαζει το προφιλακτικο και μου αρχιζει μια τρελι πιπα.τον επερνε οσο ποιο βαθεια μπορουσε και συχνα εβγαζε την γλωσσα τις για να μου δειξει το σκουλαρικη που γαργαλουσε το κυλι μου.ανεβηκε απο πανω μου και αρχισε να χοροπιδα με δυναμη. εγω εβλεπα τις βιζρες τις να χορευουν μπρωστα και κυλονα περισοτερω. τις δαγκωνα τις εγλυφα και αυτη να γουσταρη και να τις χωνει στην μουρι μου.την γυρισα ανασκελα και αρχισα να τον καρφωνο οσω ποιο βαθεια και δυνατα μπορουσα, και αυτη να ανοιγε τα ποδια τις οσω ποι πολυ μπορουσε. αρχισε να παιζει την κλυτοριδα τις και βογκουσε. ενιωσα οτι θα χυσο ομως κρατηθικα. ηθελα νατην χαρω και στα τεσσερα. αφου την γυρισα αρχισα να τις χτυπω τα κωλομερια και να τις χαιδευω την κωλοτρυπιδα,και τη δεν θα εδινα να μπω και εκει και μετανειωσα που δεν ρωτησα καν.της τον καρφωνα και συνχρωνος ειχα γυρι στην πλατι της και τραβουσα τις βιζαρες τις.αυτο ηταν δεν αντεξα.και πριν καν προλαβω να καταλαβω τι εγινε μου εκανε ενα δωρο που δεν το φανταζομουν. γυρισε τραβιξε την καποτα και πειρα τα χυσια μου στα..... καρολινα εισαι τελεια και θα κατεβω στην αθηνα μονο για εσενα... την πρωτηνο ανεπιφυλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2008
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού