Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 124 10
Sex Studio
151479
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μεταμεσονύχτια τσαρκα με διαφορα απροοπτα σε Φυλης, Μεταξι και Γκαζι με εκλεκτή παρεα τους, bmwpower,μιλεπετροζα,καρεκλοκενταυρο και μεγιστο τυπο ονόματι Κωνσταντίνο Πλεύρα. Στο Γκάζι και ύστερα απο καταθεση στο μεταξουργειο δεν ειχα διαθεση να μπω πουθενα, εισοδος με καρεκλοκενταυρο στο Κων80. Ονομα κοπελας ... Μιχαελα, γνωστη, ειναι μια κοπελα που παντα με καυλώνει και ειναι του γουστου μου. Ψηλή, κοκκινομαλλα με βυζι αληθινο μεγαλο, κωλαρα και τατουαζ στον ωμο της. Υστερα απο γερη καυλαντα στο σαλονι μαζι μου ο συναγωνιστης καρεκλοκενταυρος εφυγε και ετσι βρηκα ευκαιρία να μπω δωμάτιο. Να πω καπου εδω πως μπηκα με εκπτωση και πως μερος τον χρηματων ήταν λιρες αγγλίας ... υστερα απο τηλ που πηρε η υπηρεσια για την χρηση των λιρων, μπηκα μεσα στο δωματιο. Κάνω μπανιο και η κοπελα δεν αργησε να ερθει, και πηρε το παιχνιδι της ανορθωσης μου πανω της. ερχεται αναμεσα στα ποδια μου και στην κυριολεξία με τρωει παντου ενω παραλληλα εκανε ενα ειδος ισπανικου με τα βυζια της δεν αργησα να τα φωρτώνω σιγα σιγα, καραμελωμα στην συνεχεια στα αρχιδια που παρα τις τριχουλες που ειχα τα εφαγε με μανια ενω παραλληλα κοπάναγε το εργαλειο στην γλωσσα της και με ποτε βαθιες διεισδυσεις και ποτε με λιγο χερι με ανεβασε στα ουρανια της ηδονης ( ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ). Την βαζω ιεραποστολικο και την αρχιζω να την γαμαω δυνατα ενω παραλληλα εγλυφα ρογες και λαιμο ( τα γλωσσοφιλα δεν τα επιχειρησα διοτι μαλλον δεν ειχε διαθεση για τετοια), σαν αλλο ασταματητο ρομποτ την γαμουσα με συνεχης ρυθμους και η Μιχαελα συμμετειχε στην ολη πραξη μια χαρα, δεν θα τελειωνα με τιποτα παρολο που γουσταρα μαζι της, με το περας της ωρας ο σελινιασμος συνεχιζοταν και μεγαλωνε συνεχως, η μιχαελα χουφτωνε τα αρχιδια μου καθ ολη την πραξη. Συνεχεια στα 4 οπου και εδω με δυνατους ρυθμους και χαϊδεμα των αρχιδιων μου το πηγα κανενα 5λεπτο ασταματητο που δεν ελεγα να τελειωσω ( φυσικο βιαγκρα η μιχαελα), υστερα απο αλλεπαληλο σφυροκοπημα και χαδια στα αρχιδια μου απο την κοπελα και με θεα την καυλωτικη πισω οψη της, της αρπαζω την μεση της οπου με λογια ολοκληρωσης απο εμενα η μιχαελα τα ανταπεδωσε εντελως καυλωτικα και καπου εκει την εχΥΣΑ βαθια μεσα της. Στο τελος μου ειπε αν περασα καλα με σουπερ διαθεση και γενικως ηταν ευγενεστατη και εννοειται πως αξιζει καθε ευρω ... κοιμηθηκα σαν πουλακι στο σπιτι υστερα!! Εννοειται πως θα υπαρξει και μελλον με το Μιχαελακι !!! ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2014
...ξεροχύνω με τιμωρό κορασίδας,spougenas......
B
billy13
25 Αυγούστου, 2014
Roumanolagnos1313
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2