Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 145 10
Μελαντίας 50
Hot
Sex Studio
337465
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Για τα δικά μου γούστα πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο.
Κορμί ατελείωτο(ψηλή μουνάρα), ποδάρες, βυζάρες ΦΥΣΙΚΕΣ μαλακές 4αρες με την ελάχιστη αναμενόμενη για φυσικό στηθος πτωση.
Αναμονη στο σαλόνι κανα μισάωρο αλλά άξιζε.
Από πίπα τα κλασσικα, χωρις να γλειψει αρχίδια και πήδημα σε 3 στάσεις αβασάνιστα, με πάθος έως τελικού χυσίματος.
Συνοψίζοντας, πάρα πολύ ωραίο γκομενάκι.
Υ.Γ προτιμάει τις μαύρες καπότες γιατι λεει ειναι οι πιο ανθεκτικες..δεν ξέρω αν αυτο ενοχλει κανα συναγωνιστη.
Κορμί ατελείωτο(ψηλή μουνάρα), ποδάρες, βυζάρες ΦΥΣΙΚΕΣ μαλακές 4αρες με την ελάχιστη αναμενόμενη για φυσικό στηθος πτωση.
Αναμονη στο σαλόνι κανα μισάωρο αλλά άξιζε.
Από πίπα τα κλασσικα, χωρις να γλειψει αρχίδια και πήδημα σε 3 στάσεις αβασάνιστα, με πάθος έως τελικού χυσίματος.
Συνοψίζοντας, πάρα πολύ ωραίο γκομενάκι.
Υ.Γ προτιμάει τις μαύρες καπότες γιατι λεει ειναι οι πιο ανθεκτικες..δεν ξέρω αν αυτο ενοχλει κανα συναγωνιστη.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2014
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Σύλβια/listingid:7111/
Έχω να παρατηρήσω δυο πράγματα το ένα είναι ότι στην δική μου κριτική όταν πατάω επάνω σε παρόμοιες κριτικές άλλων για την. Σύλβια δεν μου εμφανίζει τίποτα. Απλά έψαξα να δώ ποιος άλλος την είχε πάρει μπαίνοντας σε ένα ένα στούντιο. Το δεύτερο που παρατηρώ είναι ότι η τύπισσα δεν παίζεται. Αλλάζει συχνά στούντιο σαν τα πουκάμισα.
Αλήθεια που χάθηκε;