Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 15 10
Sex Studio 80430
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
επισκεψη στο ερος το νεο μαγαζι στην ξανθη στο κεντρικο δρομο πανω για κομοτηνη στο αριστερο χερι ετσι οπως φευγεις απο ξανθη
νεος χωρος με δυο δωματιατζακουζι το ενα δωματιο σσ ετσι μου ειπε ο αλλος φιλοςε μου που μπηκε και αυτος!!!!
απο κοριτσια ειχε την κατερινα που ηταν παλια στο ερος αλεξανδρουπολη και στην λαρισα
ρουμανα την πηρε ο φιλοςς μου και εγω πηρα την αλλη κοπελα την λαουρα απο λιθουανια που εχει δουλεψει σε ορεστιαδα και λαρισα!! εινια η διοσκουρη με την κατερινα.

λαουρα ετων 24 απο καουνας λιθουανια αεγαδιαστο κορμι ξανθια λεπτη με στητο δυαρι βυζι και ωραιο γλυκο προσωπο με φακιδες αλλα νοστιμες φακιδες!!! Cheesy
αδυνατη με λειο λευκο δερμα
πηρα το απλο με 30 ευρω πιπα καλη βαθεια και υγρη αλλα οχι και και το top αλλα επεμενε μεχρι να εχω πληρη στυση
στο ματσα την εβαλα στα 4 οπου και αντεξε στο σκληρο κραστ τεστ ζουμπωντας και τον κωλο της χωρις παραπονα και τελος μετα απο ωρα αφου ειχα πιει λιγο παραπανω!!!
μετρα μπολικο μουχαμπετη χωρις να βιαζεται και εφυγε μετα απο 15 λεπτα γεματα
ο χωρος καινουριος καθαρος και με προοπτικη επεκτασηε σε διπλανο σοτυντιο παλι της αλυσιδας ερος

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
185
Πόντοι:
26.141
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2014
Iš dalies aplankyti naują parduotuvę šviesūs centrinėje gatvėje: Komotini kairės rankos , nes jis palieka Xanthi
nauja erdvė su dviem domatiatzakouzi vieno kambario pp taip pasakiau mano siūliškas kitur jie atvyko !
Katerina mergina , jei ji būtų naudojamas iš dalies Larisa Aleksandropolis
Rumuniją dėl filoss gavo mane ir aš turiu kita mergina Laura iš Lietuvos , dirbęs Orestiada ir Larisa ! būti pateikta Dioscuri su Caterina .

LAURA 24 metai Kauno LIETUVOS aegadiasto savo kūno Aukso, bauda DUPLEX su žvalus zylės ir gražus saldus veido su strazdanų strazdanų , bet skanu! nemadingas
neįmanoma sklandžiai baltos odos
και η καθιερωμενη μεταφραση μεσω γοογλε ωστε να βελτιωνωνται τα κοριτισα αφου πολλα διαβαζουν και ενημερωνωνται απο το μπου

Aš paėmė paprastą € 30 PIPE geras gilus ir drėgnas , bet neiš viršaus ir ir bet atkakliai , kol aš visiškai erekcija
į Maču įdėti ją į 4 ir kur stovėjo bandymo zoumpontas krast sunku ir asilo be skundą , ir galiausiai po valandos po gersiutiek daugiau !
priemonės BOWL mouchampeti be skubėti ir liko po 15 minučių visų
buvo įtariamas naują Net ir perspektyvos expandase greta esančiose sotyntio seną grandinės dalis
05 Ιουνίου, 2014
παρακαλω οι αρνιτικοι ψηφοι να μην ειναι απο προμοτορες αλλα απο φιλουσ πραγματικους των ντελωνΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2