Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεν ξανακάνω κριτική κύριοι γι αυτό το πλάσμα που έφτιαξε ο Θεός στα πολύ μεγάλα του κέφια!!! Πρώτον γιατί έχουν γραφτεί ήδη πάρα πολλά από πολλούς και θα γραφτούν πάρα πολλά ακόμα από ακόμα πιο πολλούς. Και δεύτερον έχω γράψει ήδη τρεις σε μια εβδομάδα και κοντεύω να γίνω γραφικός αν δεν έχω ήδη γίνει. Περιγραφή δε στο sex μαζί της δεν κάνω και δεν πρόκειται να κάνω ποτέ. Αυτό το αφήνω σε άλλους που το κάνουν καλύτερα από εμένα. Εμένα δεν με απασχολούν οι στάσεις στο κρεβάτι αυτές κάθε αυτές αλλά το άτομο που είναι μαζί μου. Πολύ ρομαντικός (μαλάκας) για την εποχή μας; Μπορεί. Αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τώρα στα γεράματα. Ένα μόνο θα πω απευθυνόμενος στους τύπους GFE σαν εμένα. Μάγκες προσοχή με αυτόν τον άγγελο!!! Είναι τόσο ζεστό, φιλικό, χαμογελαστό πλάσμα που καταντάει επικίνδυνο για να την πατήσει κάποιος μαζί της!!! Εγώ το έπαθα ήδη και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω!!! Έχω πάει να την δω 4 φορές σε 1 εβδομάδα!!! Πάολα σήμερα με είδες αρκετά προβληματισμένο. Το κατάλαβες και με ρώτησες τι έχω. Σου είπα φεύγοντας ότι τώρα πάω να γράψω στο site αλλά δεν σου είπα τι θα γράψω. Αν με χάσεις ξαφνικά θα καταλάβεις τώρα γιατί. Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος είναι να μην σε ξαναδώ. Αν αντέξω βέβαια!!! Αυτά τα λίγα (ή πολλά) και συγνώμη αν σας κούρασα. Α! Αυτοί που θέλετε να την δείτε πρέπει να έχετε μεγάλη υπομονή. Εγώ πήγα σήμερα στις 11,20 και τελικά την είδα μετά από 1 ώρα!!! Είπαμε. ΟΙ Παολικοί είμαστε πολλοί!!! Κάνουμε και σωματείο!!! Χαχαχα. Από εμένα πάντως ίσως γλυτώσετε οι υπόλοιποι. Ένας λιγότερος στην ουρά όταν θα περιμένετε. Και το 10 στο parking είναι γιατί έχω μηχανή. Οπότε παρκάρω εύκολα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
19
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική