Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 238 10
Δροσοπούλου 95
Hot
Sex Studio
242376
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Παρασκευή βράδυ κατά τις 2 φτάνω στο εν λόγω σπίτι. Ο τσάτσος ευγενέστατος κι εξυπηρετικός. Κάνει μια βόλτα στο σαλόνι η Αλίνα, μας χαιρετάει και πηγαίνει πάνω. Με ρωτάει ο man αν ενδιαφέρομαι του απαντώ "ναι" και τον ακολουθώ στο δωμάτιο. Παίρνω το 60άρι πρόγραμμα (όλεσ οι στάσεις, πιασιματα, 69). Το όλο σκηνικό είχε δυο αρνητικά. Α)δεν υπήρχε τασάκι στο δωμάτιο και Β) λόγω πολυκοσμίας περίμενα 35 λεπτά. Τότε όμως άρχισαν τα καλά... Σκάει στο δωμάτιο το Αλινάκι. Θα διαφωνήσω με τους συναθλητές σχετικά με την εμφάνισή της. Εμένα η τύπισσα μου άρεσε. Ψηλή, πρόσωπο λίγο διαφορετικό από τη γνωστή ρωσσιδόφατσα που μου τη δίνει στα νεύρα, σώμα απ'τη μέση και πάνω νορμάλ απ'τη μέση και κάτω πέτρα. Το θέμα όμως είναι αλλού. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί η κριτική δε θα χωράει στη σελίδα, αλλά ειλικρινά η Αλίνα σεβάστηκε μέχρι και το τελευταίο cent από τα 60 ευρώ που έσκασα. Ευγενέστατη, γλυκιά, υπομονετική ( μισή ώρα στο δωμάτιο χωρίς κανένα υπονοούμενο του στυλ "περιμένουν κι άλλοι τελείωνε"). Αρχίζει τριψίματα και φιλιά παντού (στόμα δεν δοκίμασα οπότε δεν ξέρω αν θα δεχόταν). Πονηρό βλέμμα που με έστελνε, κουβεντούλα επάνω στο τρίψιμο, με έξυπνο χιούμορ. Αρχίζει το γλύψιμο.
Με προφυλακτικό φυσικά αλλά περιποιήθηκε και τα "διδυμάκια", της θυμίζω το 69 και μου πλασάρεται. Πεντακάθαρη και όσο παράξενο κι αν ακούγεται δε είχε βάλει κρέμα. Στην αρχή ήταν θεόστεγνη και μετά από φιλότιμες προσπάθειες από μεριάς μου άρχισε να μουσκεύει. Μετά από κανά δεκάλεπτο εξαιρετικής πίπας προχωράμε στο παρασύνθημα. Με καβαλάει με προσοχή και σεβασμό προς την "οικογένεια". Άλλαζε στάσεις στο στυλ καβαλήματος με τεχνική πορνοστάρ και βάλε. Το γυρνάμε στο ιεραποστολικό. Εκεί έμεινα κάγκελο. Αυτή τη στάση τη συχαίνομαι και για πρώτη φορά στη ζωή μου την ευχαριστήθηκα τρελά. Συνεχίζουμε στα 4 όπου άντεξε ανελέητο σφυροκόπημα κι έκανε κάτι παλαβές παραλλαγές της στάσης χωρίς καν να βγαίνω από μέσα της. Ρώτησα να μπορώ να τελειώσω στο στήθος της και το δέχτηκε αμέσως. Της άφησα το φορτίο μου σε στήθος ώμο χέρι (βασικά την έκανα χάλια και της ζήτησα συγγνώμη) αλλά παρ'όλα αυτά δεν έδειξε σημάδι ξενερώματος ούτε στιγμή. Φιλιόμαστε τρεις φορές σταυρωτά της λέω θα τα ξαναπούμε με ευχαρίστησε κι έφυγε.
Εν ολίγοις η τύπισσα γουστάρει αυτό που κάνει και μπράβο της. Απίστευτη ηθοποιός (εκτός κι αν όντος την κάβλωσα τόσο πολύ που δεν το νομιζω ). Άξιζε και τα 60 και σίγουρα αξίζει και πολλά περισσότερα. Θα ξαναπάω σίγουρα αλλά όχι σε ώρα αιχμής. Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει τρέξ'τε να προλάβετε.
Με προφυλακτικό φυσικά αλλά περιποιήθηκε και τα "διδυμάκια", της θυμίζω το 69 και μου πλασάρεται. Πεντακάθαρη και όσο παράξενο κι αν ακούγεται δε είχε βάλει κρέμα. Στην αρχή ήταν θεόστεγνη και μετά από φιλότιμες προσπάθειες από μεριάς μου άρχισε να μουσκεύει. Μετά από κανά δεκάλεπτο εξαιρετικής πίπας προχωράμε στο παρασύνθημα. Με καβαλάει με προσοχή και σεβασμό προς την "οικογένεια". Άλλαζε στάσεις στο στυλ καβαλήματος με τεχνική πορνοστάρ και βάλε. Το γυρνάμε στο ιεραποστολικό. Εκεί έμεινα κάγκελο. Αυτή τη στάση τη συχαίνομαι και για πρώτη φορά στη ζωή μου την ευχαριστήθηκα τρελά. Συνεχίζουμε στα 4 όπου άντεξε ανελέητο σφυροκόπημα κι έκανε κάτι παλαβές παραλλαγές της στάσης χωρίς καν να βγαίνω από μέσα της. Ρώτησα να μπορώ να τελειώσω στο στήθος της και το δέχτηκε αμέσως. Της άφησα το φορτίο μου σε στήθος ώμο χέρι (βασικά την έκανα χάλια και της ζήτησα συγγνώμη) αλλά παρ'όλα αυτά δεν έδειξε σημάδι ξενερώματος ούτε στιγμή. Φιλιόμαστε τρεις φορές σταυρωτά της λέω θα τα ξαναπούμε με ευχαρίστησε κι έφυγε.
Εν ολίγοις η τύπισσα γουστάρει αυτό που κάνει και μπράβο της. Απίστευτη ηθοποιός (εκτός κι αν όντος την κάβλωσα τόσο πολύ που δεν το νομιζω ). Άξιζε και τα 60 και σίγουρα αξίζει και πολλά περισσότερα. Θα ξαναπάω σίγουρα αλλά όχι σε ώρα αιχμής. Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει τρέξ'τε να προλάβετε.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού