Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα τήν χαρά σήμερα νά γνωρίσω καί εγώ αυτό τό φοβερό κορίτσι.Δέν έχω νά πώ κάτι πού δέν ξέρετε όσοι τήν έχετε γνωρίσει,ούτε κάτι πού δέν έχετε ακούσει όσοι διαβάζετε τίς κριτικές.Μερικά πράγματα όμως αξίζει νά τά επαναλαμβάνουμε πολλές φορές.Εχουμε καί λέμε λοιπόν.Φοβερή εμφάνιση,όμορφο γλυκό προσωπάκι,υπέροχο σώμα μέ φανταστικές καμπύλες.Τώρα γιά τήν συμπεριφορά της μέσα στό δωμάτιο,όσο προετοιμασμένος καί άν ήμουν δύσκολα μπορούσα νά φανταστώ τό τί θά επακολουθούσε.Η συμμετοχή της ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !.Σχεδόν δέν σταμάτησε να μέ φιλάει καί νά μου μιλάει τρυφερά.Κυριολεκτικά μέ έπνιξε στά φιλιά καί ομολογώ ότι τό ευχαριστήθηκα.Δέν φιλάει στό στόμα βέβαια,αλλά δέν μπορούμε νά τά έχουμε όλα δικά μας,ούτε μπορείς νά απαιτήσεις κάτι τέτοιο.Φυσικά δέν υστερεί καθόλου στόν "τεχνικό" τομέα,ότι κάνει τό κάνει καταπληκτικά καί μέ περίσσια τέχνη.

Δέν ξέρω τί άλλο νά πώ, ή Πάολα ομορφαίνει τόν χώρο μέ τήν παρουσία της

καί τόν τιμά μέ τήν συμπεριφορά της.

Νά είσαι πάντα καλά Πάολα !

ΥΓ.1 Στό Studio γινόταν πραγματικά παρέλαση.19 Αυγούστου 4 τό μεσημέρι καί τό studio ασφυκτικά γεμάτο,όχι μόνο τό σαλόνι καί τό χώλ,μέχρι καί όρθιοι περιμένανε !Ενδεικτικό καί αυτό πιστεύω τής ποιότητας τής Πάολας.

ΥΓ2.Στό θέμα τού πάρκινγκ έβαλα 10 γιατί βρήκα καί πάρκαρα ακριβώς απ'έξω.Φυσικά,άν δεν ήταν κολοφαρδία,οφείλετε μάλλον στό ότι ή Αθήνα είναι άδεια ακόμη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Μέλος
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού