Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 49 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 91864
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ΔΙΑΘΕΣΗ : κάτω του μετρίου διότι λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν
ΠΕΡΙΟΧΗ : Μεταμόρφωση
ΕΜΠΕΙΡΙΑ : Με call girl συχνή ....με studio ελαχιστη

Ωρα 16.20 , που να τρέχω τώρα λέω και μιας και είμαι στην ΤΑΤΟΙΟΥ σκέφτομαι οτι έχω μπανίσει ένα στουντιάκι

10 λεπτά μετά και 5 χιλιόμετρα πιο πέρα και βρίσκω τα σπιτάκια ( πάνω κάτω και ένα απέναντι!)

χτυπάω κατω κουδούνι και 1 λεπτό μετά είμαι καθισμένος σε ένα σαλονάκι, η χαμογελαστή μαντάμ μου λέει προγραμματάκια και να σου κάποια ΑΓΝΗ, ακόμη πιο ψηλή στις τακουνάρες της, ωραίο λεπτό σώμα χωρίς κάτι το υπερβολικά καυλωτικό , λευκά εσώρουχα σε ένα μαυρισμένο σώμα ..... την έχω στα + αλλα λέω " πάω πάνω να μυρίσω και βλέπουμε"

38 σκαλιά πιο πάνω και γνωρίζω την ΑΝΤΖΕΛΑ , πολύ λεπτή για τα γούστα μου και μια φάτσα βλαχοαλβανίδας.... Δεν είμαι θετικός

Ερώτηση : DUO ΠΑΊΖΕΙ; Η ΜΑΝΤΆΜ απαντάει αμέσως " ΦΥΣΙΚΑ !"

100 ευρόπουλα γλυστράνε απο την τσέπη και αμέσως ανοίγει η πόρτα στο βάθος δεξιά του διαδρόμου

κρεβάτι στρογγυλό , ντουζιέρα, πετσέτα εντός κλειστού πλαστικού , καθαρό όμορφο με σωστή θερμοκρασία

5 λεπτα μετά ανοίγει η πόρτα

35 λεπτά μετά ξανακάνω ντουζάκι

ΑΝΤΖΕΛΑ : ούτε για κομοδίνο, καμια διάθεση καμία πρωτοβουλία μόνο ψεύτικα βογκητά και πνικτά χαχανιτά . δεν έχει νόημα να ασχοληθω παραπάνω έχασα 50 ευρόπουλα ας μην χαλάσω και τα νυχάκια μου στο πληκτρολόγιο

ΑΓΝΗ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ , Η μόνη της έννοια να περάσω καλά , όλα τα λεφτά το βλέμμα της με κάτι απίστευτες ματάρες, κουβέντες όλο πουτανιά, βαθιά πίπα, δάγκωμα στα αρχίδια και πάνω απ όλα κοκκίνισε στα σκαμπίλια τον κώλο του κομοδίνου Μεγάλο χαμόγελο
Μου έβαλε και μου έβγαλες 5 καπότες για να χαρω τα πάντα! Ωραίο σώμα χωρίς κάτι θεικό . Θα την δω πάλι σύντομα αλλα ΜΟΝΟ μόνη της για να μην χάσω λεπτο απόλαυσης
κάθε φορά που ήμουν έτοιμος να τελειώσω και της ζήταγα λίγο ακόμη , με άφηνε !

Σε ευχαριστώ ΑΓΝΗ , μακάρι να βρώ τρόπο να σε κλείσω στο μαγαζί για 1 ωρα όπως έκανα κ με τα cg

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Αγνή
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Άντζελα
Σπουδαίος
15
Πόντοι:
3.415
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Σεπτεμβρίου, 2013
"Σε ευχαριστώ ΑΓΝΗ , μακάρι να βρώ τρόπο να σε κλείσω στο μαγαζί για 1 ωρα όπως έκανα κ με τα cg"

Το μονο ευκολο εαν εχεις αν διαθεσεις το απιτουμενο ποσο, που πκειλει απο studio σε studio, κατι που μορεις να διαπραγμετευτεις.Γερο-μύστης
Η πλειοψηφια των studio εχει ρπογραμμα μιας ωρας.
καποια και με 2 εκτονωσεις.
Ρωτησε τους. Μεγάλο χαμόγελο

Κατα τα αλλα:

Πολυ ωραια κριτικη, λιτη χωρις πολλες περιγραφφες, αλλα κατατοπιστικοτατη.
Κριμα για την Αντζελα. αλλη ιδεα ειχα απο τις φορς που την ειχα δεισ τοσ αλονι.

+1 απο εμενα
13 Σεπτεμβρίου, 2013
Η Αγνή είναι σταθερή αξία και στα τριάντα της χρόνια αποτελεί μια απο τις καλύτερες επιλογές των studio.
Για τα προγράμματα της μίας ώρα τα είπε ο Ινδιάνος.

Πράγματι ωραία κριτική αλλά θα ήθελα δυο γραμμές ακόμη για να καταλάβω τι δεν σου άρεσε στην Άντζελα την οποία δεν την ξέρω.
lsh
lsh
14 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πηρε τηλέφωνο ( χωρις απόκρυψη κιόλας) το μαγαζί μπας και συνενοηθώ αλλα καμια απάντηση ..... δεν είμαι και πολυ κοντα και είναι πρόβλημα μπας και πάω τσαμπα . τι πιστευεις καλυτερα; Να πάω αρχη βάρδιας ή τέλος ;

Ευχαριστώ για τα + σχόλια
14 Σεπτεμβρίου, 2013

απλα η ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΕΝ το είχε,
-Δεν έπερνε πρωτοβουλίες
-Εσκυψε να γλύψει τα αρχίδια μου ( μετα την ΑΓΝΗ) τους εδωσε 1-2 φιλάκια Money MouthMoney Mouth και λεει η ΑΓΝΗ " δάγκωσε του τα " , διότι είχε καταλάβει οτι μ άρεσε αυτο, οπότε απλα τα ακούμπησε λίγο με τα δόντια της και τέλος! Πίπα χάλια. Γελάκια χαζά που προσπαθούσε να τα συγκρατήσει, βογγητά ψεύτικα, βλέμμα αγελάδας . Τελειώσαμε και η ΑΓΝΗ με φίλησε 3ης φορες στο μάγουλο και στο λαιμό ( στόμα , γλώσσα ΟΧΙ δια ροπάλου) η ΑΝΤΖΕΛΑ απο μακρια ενα αντίο.
Το μόνο θετικό ήταν το petit κορμάκι , ΄΄ομως τα sex shop πουλάνε κάτι απίστευτα ομοιόματα γυναίκας οπότε το κορμάκι ( οπου εμένα τόσο λεπτο ΔΕΝ με τραβαει ) δεν φτάνει ! απο την άλλη τι να πω μπορεί απλα να μην με γούσταρε, να μην την πέτυχα σε καλή μερα...... αλλα τα 50 τα πήρε! ας έλεγε, φίλε σήμερα το πιάτο δεν πέτυχε και αν θες να φας έχουμε έκπτωση 80%
Ελπίζω να σε κάλυψα . Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στην κοπέλα, και ούτε να με κυνηγάει κανείς ( άλλωστε θέλω να ξαναπαω στο μαγαζι διότι μου έκανε εντύπωση που με άφησαν τόση πολύ ώρα )
αν έχεις την καλοσύνη κ την γνώση μπορεις να μου πεις πως να χειριστω το θεμα της μιας ώρας παραμονης σε στούντιο ; τι λες να κοστίσει ;
14 Σεπτεμβρίου, 2013

Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν σηκώνει ποτέ τηλέφωνα.Κεφάλι σε τοίχο! Η αρχή της βάρδιας είναι πάντα καλύτερη για εμένα.
lsh
lsh
(Updated: 24 Σεπτεμβρίου, 2013) 23 Σεπτεμβρίου, 2013

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σε αυτο το στουντιο δεν βιαζονται να σε ξεπεταξουν.Περασα υπεροχα με την Αγνη οχι μονο απο πλευρας ικανοποιησης, αλλα και γιατι ειχα να κανω με εναν ζεστο και φιλικο θηλυκο. Η γθναικα δεν παιζεταιΓλώσσα Επαγγελματιας 100% και η παραμονη για μια ωρα για να σου απαντησω στο ερωτημα σου, μαλλον θα πρεπει να την διαπραγματευτεις. Νομιζω οτι μερικα στουντιο εχουν σηκωσει ψηλα τον αμανε με τισ σιλικονατες και βαρανε 200αρικο για 1 ωρα. Εγω περασα παντως καιτι λιγωτερο απο μια ωρα με 80ρι στο στουντιο της Τατοιου και εφυγα Γερο-μύστης.Φιλε ολα τα λεφτα η Γυναικα 10 με τονο σε ολα!!!!!
Υ.Γ κατα περίεργο τροπο οι κριτική μου δεν εμφανίστηκε στο σάιτ! Αναρωτιέμαι γιατί!
Μήπως υπάρχει ανταγωνισμός? Θα το προσπαθήσω μια ακόμα και αν...δεν' κάτι ύποπτο παιζει με το σάιτ
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6