Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 145 10
Sex Studio
156153
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Και οι δυο κριτικες που παραθετω για μαριαννα και τζενη αφορουν συγκεκριμενα
1.Μελη τα οποια αδυνατουν να καταβαλουν το ακριβες αντιτιμο των 50 ευρω
2.Μελη τα οποια δεν θελουν να καταβαλουν 50 ευρω σε στουντιο
3.Μελη τα οποια θεωρουν πως τα δεκα η’ εικοσι ευρω στο μεταξουργειο και της φυλης σε λιγες περιπτωσεις αξιζει πραγματικα να δοθουν,και επιθυμουν καταβαλοντας κατι παραπανω ,να πειραματιστουν μ ένα ομορφοτερο πλασμα σ ένα σαφως αξιοπρεπεστερο χωρο
Κοινως και οι δυο κριτικες αφορουν μελη τα οποια επιθυμουν να περασουν στο δωματιο μ εκπτωση ,καταβαλοντας το ποσο των σαραντα α,ακομη και των τριαντα ευρω
Η κριτικη δεν αφορα σαφως μελη τα οποια είναι κυριοι στις συναλλαγες τους,καταβαλοντας το ακριβες αντιτιμο αλλα και μελη που ειτε οι κοπελες γνωριζουν ότι γραφουν στο ιντερνετ,ειτε πηγαινουν στη κοπελα μεσω κοινων γνωστων
Και στις δυο προσωπικες μου εμπειριες,με αφορμη το κοινο χαρακτηριστικο της γενναιας εκπτωσης,η συμπεριφορα ηταν περιπου η ιδια
Η τζενη είναι ξανθια,κοντουλα,και στο σαλονι δειχνει με την συμπεριφορα της ότι πρεπει να είναι πολύ ζεστη μεσα στο δωματιο,σαφως πιο gfe κατασταση
Και στις δυο περιπτωσεις ωστοσο ,αυτή η ωραια και ζεστη αισθηση συμμετοχης στο δωματιο παει περιπατο,όταν θα μπουν στο δωματιο ,εχοντας υποστει γεναια μειωση των αποδοχων τους
Κανουν προκαταρκτικα που εχουν την ιδια ακριβως σκεψη και διαθεση..θα σε φιλησω στο λαιμο η’ στο σωμα,θα σου γλειψω για λιγο τους ορχεις,θα σου κανω στοματικο..Ομως η αισθηση που εχεις,ειναι ότι αυτό γινεται αποκλειστικα για έναν και μονο λογο..για να μη νομιζεις ότι επειδη πηρα λιγοτερα,δινω και λιγοτερα..ομως η εκπτωτικη διαθεση που εχουν φαινεται,και τα προκαταρκτικα που είναι πολλες φορες το Α και το Ω σε μια συναντηση,δεν καταφερουν να σε βαλουν σ ερωτικο κλιμα,ουτε μια στιγμη της συναντησης
Ειδικα με την τζενη,και ενω ειχα ακουσει τα καλυτερα για αυτο που λεμε body to body ,δηλαδη σωμα με σωμα ερωτιηκ κατασταση με γλωσσοφιλα,σε αρκετα σημεια των προκατρκτικων,αν και ηταν σαφεστατο οτι το επιδιωξα,προτιμησε τη μαλακια των sex show ,που κοιταω αλλα δεν αγγιζω,και τα επιδερμικα κλειστα φιλια στο στομα
Στο σεξ τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα..
Να σημειωσω ότι η εισοδος μου στο δωματιο εγινε κατοπιν επανελημμενης διαβεβαιωσης ότι θελουν να περασω,και ας τους ανεφερα δυο και τρεις φορες οτι πρεπει να είναι σιγουρες ότι επιθυμουν να καταβαλουν την ιδια διαθεση,ωσαν να ειχα πληρωσει το ακριβες αντιτιμο των πενηντα ευρω
Επισης,καποιος θα πρεπει να πει σ αυτα τα κοριτσια αλβανικης προελευσης,οτι το στυλ της πενυς η΄της αμαντας παλιοτερα,μπορει Επισης,καποιος θα πρεπει να πει σ αυτα τα κοριτσια αλβανικης προελευσης,μπορει να εχει περαση,ομως δεν ειναι για ολους.Μερικοι μπορει να θελουμε απλα να περασουμε ομορφα και ζεστα δημιουργωντας μια γλυκια ερωτικη ατμοσφαιρα πρωτα,και κατοπιν μπορουμε ασφαλως να περασουμε και σε μια πιο αγρια ερωτικη κατασταση
Επομενως,διαβεβαιωση τους ότι θα περασετε καλυτερα,ακομη και με λιγοτερα χρηματα απ τα προβλεπομενα,ακομη και αν είναι κατηγορηματικη πλειστακις,δεν εχει καμια σημασια..
Οσον αφορα την εμφανιση ,και αφορα και τις δυο κοπελες,επειδη εχω ακουσει διθυραμβους..σε καμια περιπτωση δεν θα συμφωνησω μαζι τους.Ειναι ασφαλως ελκυστικες,εχουν τυπο,προσωπικα μου προκαλεσαν ακατανικητη επιθυμια να τις δοκιμασω,όμως πιστεψτε με ειλικρινα,εκτος δουλειας,εχω την εντυπωση ότι η ενασχοληση μου θ αφορουσε καθαρα το σεξ γιακαποιο διαστημα,τιποτα όμως περισσοτερο
1.Μελη τα οποια αδυνατουν να καταβαλουν το ακριβες αντιτιμο των 50 ευρω
2.Μελη τα οποια δεν θελουν να καταβαλουν 50 ευρω σε στουντιο
3.Μελη τα οποια θεωρουν πως τα δεκα η’ εικοσι ευρω στο μεταξουργειο και της φυλης σε λιγες περιπτωσεις αξιζει πραγματικα να δοθουν,και επιθυμουν καταβαλοντας κατι παραπανω ,να πειραματιστουν μ ένα ομορφοτερο πλασμα σ ένα σαφως αξιοπρεπεστερο χωρο
Κοινως και οι δυο κριτικες αφορουν μελη τα οποια επιθυμουν να περασουν στο δωματιο μ εκπτωση ,καταβαλοντας το ποσο των σαραντα α,ακομη και των τριαντα ευρω
Η κριτικη δεν αφορα σαφως μελη τα οποια είναι κυριοι στις συναλλαγες τους,καταβαλοντας το ακριβες αντιτιμο αλλα και μελη που ειτε οι κοπελες γνωριζουν ότι γραφουν στο ιντερνετ,ειτε πηγαινουν στη κοπελα μεσω κοινων γνωστων
Και στις δυο προσωπικες μου εμπειριες,με αφορμη το κοινο χαρακτηριστικο της γενναιας εκπτωσης,η συμπεριφορα ηταν περιπου η ιδια
Η τζενη είναι ξανθια,κοντουλα,και στο σαλονι δειχνει με την συμπεριφορα της ότι πρεπει να είναι πολύ ζεστη μεσα στο δωματιο,σαφως πιο gfe κατασταση
Και στις δυο περιπτωσεις ωστοσο ,αυτή η ωραια και ζεστη αισθηση συμμετοχης στο δωματιο παει περιπατο,όταν θα μπουν στο δωματιο ,εχοντας υποστει γεναια μειωση των αποδοχων τους
Κανουν προκαταρκτικα που εχουν την ιδια ακριβως σκεψη και διαθεση..θα σε φιλησω στο λαιμο η’ στο σωμα,θα σου γλειψω για λιγο τους ορχεις,θα σου κανω στοματικο..Ομως η αισθηση που εχεις,ειναι ότι αυτό γινεται αποκλειστικα για έναν και μονο λογο..για να μη νομιζεις ότι επειδη πηρα λιγοτερα,δινω και λιγοτερα..ομως η εκπτωτικη διαθεση που εχουν φαινεται,και τα προκαταρκτικα που είναι πολλες φορες το Α και το Ω σε μια συναντηση,δεν καταφερουν να σε βαλουν σ ερωτικο κλιμα,ουτε μια στιγμη της συναντησης
Ειδικα με την τζενη,και ενω ειχα ακουσει τα καλυτερα για αυτο που λεμε body to body ,δηλαδη σωμα με σωμα ερωτιηκ κατασταση με γλωσσοφιλα,σε αρκετα σημεια των προκατρκτικων,αν και ηταν σαφεστατο οτι το επιδιωξα,προτιμησε τη μαλακια των sex show ,που κοιταω αλλα δεν αγγιζω,και τα επιδερμικα κλειστα φιλια στο στομα
Στο σεξ τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα..
Να σημειωσω ότι η εισοδος μου στο δωματιο εγινε κατοπιν επανελημμενης διαβεβαιωσης ότι θελουν να περασω,και ας τους ανεφερα δυο και τρεις φορες οτι πρεπει να είναι σιγουρες ότι επιθυμουν να καταβαλουν την ιδια διαθεση,ωσαν να ειχα πληρωσει το ακριβες αντιτιμο των πενηντα ευρω
Επισης,καποιος θα πρεπει να πει σ αυτα τα κοριτσια αλβανικης προελευσης,οτι το στυλ της πενυς η΄της αμαντας παλιοτερα,μπορει Επισης,καποιος θα πρεπει να πει σ αυτα τα κοριτσια αλβανικης προελευσης,μπορει να εχει περαση,ομως δεν ειναι για ολους.Μερικοι μπορει να θελουμε απλα να περασουμε ομορφα και ζεστα δημιουργωντας μια γλυκια ερωτικη ατμοσφαιρα πρωτα,και κατοπιν μπορουμε ασφαλως να περασουμε και σε μια πιο αγρια ερωτικη κατασταση
Επομενως,διαβεβαιωση τους ότι θα περασετε καλυτερα,ακομη και με λιγοτερα χρηματα απ τα προβλεπομενα,ακομη και αν είναι κατηγορηματικη πλειστακις,δεν εχει καμια σημασια..
Οσον αφορα την εμφανιση ,και αφορα και τις δυο κοπελες,επειδη εχω ακουσει διθυραμβους..σε καμια περιπτωση δεν θα συμφωνησω μαζι τους.Ειναι ασφαλως ελκυστικες,εχουν τυπο,προσωπικα μου προκαλεσαν ακατανικητη επιθυμια να τις δοκιμασω,όμως πιστεψτε με ειλικρινα,εκτος δουλειας,εχω την εντυπωση ότι η ενασχοληση μου θ αφορουσε καθαρα το σεξ γιακαποιο διαστημα,τιποτα όμως περισσοτερο
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2013
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
p.s. Τις εχω τιμησει και τις 2 με προγραμματα των 50 και ανω και εχω περασει γαμω.
1) Σχετικά με τον ...κηπουρό: Να θυμίσω ότι πολλοί εργαζόμενοι έχουν φάει μειωση αμοιβών 20%-30%-40% με τις ίδιες ή περισσότερες απαιτήσεις για εργασικακή απόδοση!! Ακόμη, πάρα πολλοί είναι ήδη άνεργοι!! Επίσης, πολλά στούντιο ανακοινώνουν εξαρχής χαμηλότερες σε σχέση με πριν 1-2 χρόνια τιμές ή εάν δεν τις αναφέρουν στην πρώτη πρόταση στο σαλόνι, τις αναφέρουν αμέσως μετά στη δεύτερη πρόταση που εκστομίζουν οι υπηρεσίες. Αρα αυτό το επιχείρημα που διάβασα ήδη ισχύει.
2) Όταν ένας επαγγελματίας –όποια δουλειά και εάν κάνει- κάνει προσφορά και περιγράφει τις υπηρεσίες του και τις τιμές του αυτός έρχεται μετά να τηρήσει αυτά τα στοιχεία της προσφοράς. Χωρίς να έχει λάβει χώρα κανένα παζάρεμα, καμιά διαπραγμάτευση. Πώς να μιλήσεις δηλ. για παζάρεμα όταν η πρωτοβουλία είναι από τον / στον επαγγελματία?
Και στο κάτω-κάτω, αν μια κοπέλα προσέφερε στα 30 ευρώ τις ίδιες υπηρεσίες με αυτές που προσφέρει στα 50, τότε θα είχαμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε μαλάκες εμείς που δίνουμε το 50αρι χωρίς παζάρια.
Ο θυμοσοφος λαος λεει μαλακιες που και που διοτι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ!
Φίλτατε XILNIK....θα συμφωνήσω μαζί σου ως ένα βαθμό,και θα σου δώσω συγχαρητήρια που ανέφερες αυτό το θέμα.....αλλά πρέπει να ξέρεις ότι είναι λεπτό και με πολύ background.
Ολα ξεκινούν από το ότι πίσω από την παράνομη πορνεία,κρύβεται μία ολόκληρη βιομηχανία μαύρου χρήματος,όπου βασιλεύει ο υπόκοσμος......να σημειωθεί εδώ ότι η πορνεία είναι το τρίτο στη σειρά αδίκημα,στο οργανωμένο έγκλημα.
Σε αυτό το σημείο θα σου αναπτύξω μία τιμολογιακή πολιτική μίας ερωτικής συνεύρεσης.....
Δίνοντας το αντίτιμο των 100 ευρώ τα 50 θα πάνε στον ιδιοκτήτη της επιχείρισης,όπου παρέχει την στέγη στην εκάστοτε κορασίδα.....στη συνέχεια από αυτά τα 50 που περισσεύουν η εργαζόμενη κορασίδα θα έχει στη τσέπη της θεωρητικά τα υπόλοιπα 50,αν είναι μόνη της στη ζωή και δεν υπάρχει νταβατζής........γιατί εάν έχει, που συνήθως η πλειοψηφία έχει, το μόνο που θα της μείνει μετά από το τέλος μίας βάρδιας, θα είναι ένα πακέτο τσιγάρα.Βέβαια αυτό εμάς δε μας απασχολεί και έτσι πρέπει να είναι....αλλά στον αγοραίο έρωτα για εμένα όλα είναι θέμα ψυχολογίας....και παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο εάν θα είναι επιτυχής μία ερωτική συνεύρεση....όπου για εμάς θέλουμε να είναι με όσο το δυνατό λιγότερα χρήματα,αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις κορασίδες.
Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα με διαφορετική ψυχολογία θα παίξει έναν αγώνα μία ομάδα η οποία θα πάρει πρίμ νίκης και θα προσπαθήσει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το καταφέρει αυτό και αλλιώς θα είναι η ψυχολογία της ομάδας που δεν θα έχει καμία απολαβή.Σε κάθε περίπτωση η ψυχολογία αλλάζει ανάλογα με τις καταστάσεις και στον αγοραίο έρωτα χρειάζεται ένα και μοναδικό κίνητρο το χρήμα.
Τέλος ίσως να ήταν όλα διαφορετικά αν η πορνεία μπορούσε να γίνει νόμιμη....
Η κοινωνία μας πάντοτε θέλει να περιορίσει και να εξαλείψει δραστηριότητες που βρίσκει επικίνδυνες και ηθικά απαράδεκτες και θα ήταν ευχής έργο αν καμία γυναίκα δεν ένιωθε την ανάγκη να καταφύγει στην πορνεία να εξασφαλίζει προς το ζην. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι σκληρή, όπως είναι σκληρή και η διαπίστωση ότι η πορνεία υπάρχει, πάντοτε υπήρχε και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να υπάρχει. Η πείρα δείχνει ότι η απαγόρευσή της φέρνει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα ενώ, αντίθετα, η αποποινικοποίησή της δε συνιστά ούτε επικρότηση, ούτε ενθάρρυνσή της. Η αποποινικοποίηση της πορνείας αποτελεί απλά αναγνώριση της πραγματικότητας, δηλαδή ότι το φαινόμενο αυτό μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα στα πλαίσια της έννομης κοινωνίας και οικονομίας.
Θα μπορούσε να προταθεί ένας τρόπος ανάλυσης αυτού του συγκεκριμένου τομέα της οικονομίας ως μία βιομηχανία παροχής υπηρεσιών......και στο ερώτημα.... Γιατί η πορνεία είναι τόσο ψηλά αμειβόμενη;
Η απάντηση είναι ότι το κόστος της πορνείας για τις ίδιες τις πόρνες μπορεί να υπολογιστεί ως η απώλεια της υπόληψης και της δυνατότητας απόκτησης οικογένειας, κάτι το οποίο είναι φυσικά ανεκτίμητο.
Παρόλα αυτά στο κυνήγι της ηδονής, το τίμημα πολλές φορές είναι και ακριβό και σκληρό.........εσύ όμως φίλε XILNIK συνέχισε την αναζήτηση..........
Υ.Γ.Υπάρχουν δύο επαγγέλματα στον κόσμο που οι ερασιτέχνες είναι ανώτεροι από τους επαγγελματίες: η στρατιωτική τέχνη και η πορνεία.
Eτσι ακριβως σταθη μου..Με το ιδιο σκεπτικο,ο χειρουργος ιατρος για την ιδια εγχειρηση,επειδη ο ενας ασθενης τον πληρωνει με το Α ποσο και ο αλλος ασθενης με το 2ΧΑ ποσο,θα πρεπει στον πρωτο να κανει τη μιση δουλεια και στον δευτερο ολοκληρη..τη στιγμη που συμφωνει να κανει την εγχειρηση