Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Αννα την ειχα δει πρωτη φορα πριν κανα 2μηνο σε βολτα στα κασσανδρας...Ειχα εντυπωσιαστει απο την ομορφια της και το ναζι της στο σαλονι πραγματικα..Την ειχα βαλει στα υποψην(διαβαζοντας και τις διθυραμβικες κριτικες για τις υπηρεσιες της) αλλα λιγο οτι τα οικονομικα μου ηταν σκατα για λιγο καιρο και λιγο το οτι χαθηκε απο εκει η συναντηση μας ειχε αναβληθει...

Μεχρι σημερα ομως...Το ειχα αποφασισει οτι θα γινει η επισκεψη και εμενε το ποτε...Εκει που επινα τον καφε μου σημερα,μου την βαρεσε και πηρα αποφαση οτι ειχε φτασει η στιγμη...Συντομα ειχα βρεθει στον σταθμο και το ταξιδι για τον "παραδεισο" οπως εξελιχτηκε ειχε αρχισει....

Το προγραμμα ελεγε οτι η αννα επιανει δουλεια στις 5 εγω εφτασα στο μαγαζι γυρω στις 7....Με υποδεχτηκε η υπηρεσια,ευγενεστατη και μου παρουσιασε πρωτα τη ναταλι και στη συνεχεια την Αννα....ΟΚ...και μια αμφιβολια να ειχα μεσα μου για το αν θα περασω,μολις ειδα αυτη την καλλονη μπροστα μου,εφυγε....Το 5οαρικο εφυγε αμεσα απο το πορτοφολι και βρεθηκα στο δωματιο....Εκανα το ντουζακι μου και ξαπλωσα στο κρεβατι αναμενοντας....Το μωρο ηρθε μετα απο κανενα τεταρτο παροτι δεν ειχε πελατη πριν απο μενα...

Απολογηθηκε για την αργοπορια λεγοντας μου οτι ειχε αργησει να ερθει στη βαρδια της γτ κοιμηθηκε λιγο παραπανω και ουσιαστικα ημουν ο πρωτος της πελατης για σημερα...(παρθενα οπως ειπε γελοντας Γλώσσα )...Αφου μιλησαμε λιγο πως βρηκα το μαγαζι,της ειπα ποτε την ειχα ξαναδει,ποσα καλα λογια ειχα ακουσει κυριως απο λαγο και ινδιανο,αρχισε να μου δινει τα πρωτα φιλια στα χειλια....

Ηρθε προς το μερος μου,αρχισα να την χαιδευω παντου οσο αυτη ασχολιοταν με διαφορα μερη του σωματος μου....Μου ελεγε οτι δεν ηταν ομορφη σημερα επειδη δεν ειχε προλαβει να βαφτει...της ελεγα οτι διαφωνω κι οτι ηταν πραγματικα κουκλα...Τα ρουχα της και το σλιπακι μο δεν αργησαν να βρεθουν στην ακρη του κρεβατιου και οι ρωγες της στο στομα μου για ν ασχοληθω μαζι τους...

Πολλα ερωτολογα απο το πρωτο δευτερολεπτο απο την αννα επιβεβαιωναν αυτο που ειχα διαβασει οτι μιλαμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ gfe....Συντομο ισπανικο με λαγνες ματιες απο την αννα και απιστευτο στησιμο με θεα την κωλαρα της στον καθρεφτη οσο ασχοληθηκε με τα μπαλακια μου..Με παροτρυνε μαλιστα να κοιταζω και να της λεω ποσο μ αρεσει το θεαμα...

Περασμα προφυλακτικου και ξεκινημα μιας βαθιας,αργης και υγρης πιπας....Πραγματικα το κοριτσι μ ειχε κανει τουρμπο.....Λιγο η πιπα της,λιγο τα προκατακτικα,λιγο το θεαμα και η ομορφια που ειχα μπροστα μου,αρχισα να φοβαμαι οτι θα εχουμε ανεπιθυμητα αποτελεσματα νωρις...Ζητησα απο την αννα να χαλαρωσουμε λιγο και οχι απλως το δεχτηκε αλλα ξαπλωσε και αφησε το κορμι της και το μουνακι της στην ευχερεια μου....Αρχισα να την φιλαω απο την κορφη ως τα νυχια και κατεληξα να γλυφω το λαχταριστο μουνακι της για λιγη ωρα μεσα σε επιφωνητα ευχαριστησης....

Η πρωτη σταση που ακολουθησε ηταν φυσικα το ιεραποστολικο...Ματιες ολο ενταση και παθος,αργες διευσδυσεις απο μερους μου για να αντεξω οσο περισοτερο μπορω και να ευχαριστηθω αυτο το πλασμα οσο περισσοτερο γινεται,γλυκολογα απο την αννουλα συνεθεταν ενα μοναδικο σκηνικο.....συνεχισαμε για πολυ ωρα στο ιδιο μοτιβο με την αννα να λεει οτι της αρεσει...σιγουρα δεν της αρεσε περισσοτερο απο μενα...

Στη συνεχεια ξαπλωσα και της ζητησα να ερθει απο πανω μου...Μπηκα μεσα της και αφεθηκα στον αισθησιακο χορο της πανω στο πεος μου....Λιγο ο ρυθμος της,λιγο το βλεμμα της που ηταν ολατα λεφτα και ακομα περισσοτερο το θεαμα απο τον καθρεφτη στο βαθος οσο η αννα ανεβοκατεβαινε πανω στο πεος μου,βοηθησαν στο να φτασω στο τελος..

Η ηδονη ηταν απεριγραπτη τη στιγμη που αδειαζα μεσα της ενω φιλιομασταν στο στομα....Κατσαμε ενωμενοι για λιγο και κοιταζαμε το θεαμα στον καθρεφτη(τι κορμι θεε μου)....Στη συνεχεια κουβεντουλα για λιγο σχετικα με το παλιο τοπο εργασιας και ποτε εφυγε,οτι θα βγαλει νεες φοτο πιο ωραιες(ποσο δλδ)και μ αποχαιρετησε με πολλα φιλια κι ευχαριστιες γτ της εκανα καλο σεφτε και περασε υπεροχα οπως ειπε με τον πρωτο πελατη για σημερα...

Το ιδιο υπεροχα περασα κι εγω,πραγματικα ξεπερασε καθε φαντασια που μπορει να ειχα στο μυαλο μου περι αννας βασιζομενος σε κριτικες και κουβεντες και δικαιολογω απολυτα τον τιλοτ του ΑΠΟΛΥΤΟΥ GFE που της εχει δοθει....
ΑΠΛΑ καταπληκτικα λοιπον....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σεβαστός
21
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια