Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267851
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μια από τις γυναίκες που είναι χρόνια στο χώρο με πολύ καλό όνομα και καταξιωμένη για τις υπηρεσίες της. Την είδα 2-3 φορές σε πέρασμα από το ίδρυμα και εμφανισιακά έχει αρκετά από τα στοιχεία που μου αρέσουν. Αρκετά καλοδιατηρημένη milf, με ωραίο σώμα, απαλό δέρμα, φυσικό στήθος, πεταχτές ρώγες. Μεγάλο της ατού κατά την άποψη μου τα πόδια ης και η περιφέρεια της, τα οποία είναι ψηλά και καλοσχηματισμένα, με τα απαραίτητα πιασίματα, δίχως περιττά κιλά. Αναλόγων προδιαγραφών και η περιφέρεια της. Το πρόσωπο της απλό, καθημερινό, χωρίς κάποιο εκσυζητημένα όμορφο χαρακτηριστικό, αλλά και δίχως κάποιο αντιαισθητικό σημείο. Τα μαλλιά της αλλαγμένα συγκριτικά με τις τελευταίες φορές που την είχα δει. Πλέον κοντά κοκκινοκαστσνά μαλλιά σε «αγορέ» στυλ, είχαν πάρει την θέση των ίσων ξανθών μαλλιών της τελευταίας φοράς που την είδα. Απλό πρόγραμμα στα 50 ευρώ και πέρασμα στο δωμάτιο..

Στον σωστό χρόνο αναμονής έκανε την εμφάνιση της. Χαμογελαστή, χωρίς πολλές κουβέντες με καβάλησε και άρχισαν τα προκαταρκτικά της, που ήταν και το καλύτερο τμήμα της συνάντησης μας, έτσι όπως αυτή εξελίχτηκε. Τρυφερή, χαδιάρα με φιλούσε στον λαιμό και τα αυτιά μου , πιπίλισε τις ρώγες μου, την κοιλιά, τα πλευρά μου, μέχρι και τους μηρούς μου. Παράλληλα ανάλογη περιποίηση και από πλευράς μου, στην οποία ήταν αρκετά δεκτική, με χαμηλόφωνους αναστεναγμούς και βογγητά. Έδειχνε να απολαμβάνει το πιπίλισμα των θηλών της, μιας και τα decibel των αναστεναγμών της, είχαν ανέβει αρκετά

Περάσαμε αρκετό χρόνο έτσι, για να έρθει η ώρα του στοματικού. Μέτριο επιεικώς. Μονότονο, επιφανειακό με πολύ χρήση χεριού, χωρίς καμιά παραλλαγή από την αρχή μέχρι το τέλος. Καμία επαφή με τα @@και και την υπόλοιπη περιοχή. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μια γυναίκα με την εμπειρία της, η τεχνική και οι γνώσεις της φτάνουν μέχρι εκεί. Σε διακριτική προσπάθεια μου να της απομακρύνω το χέρι, νόμισε οτι ήθελα να σταματήσουμε, και έτσι το άχαρο αυτό στοματικό έλαβε τέλος.

Συνεχίσαμε με λίγα ακόμα προκαταρκτικά από πλευράς μου, στα οποία η ανταπόκριση της ήταν αρκετά καλή, για να ξεκινήσουμε ιεραποστολικά το sex. Αγκαλίτσες φιλάκια και γλειψίματα από τις δύο πλευρές στο λαιμό και αυτιά, η συμμέτοχη της απλά κάποιοι αληθοφανής ναι μεν αναστεναγμοί, όμως σε κάποια στιγμή ορισμένες εκφράσεις του προσώπου της την πρόδιδαν ότι ήταν εντελώς προσποιητοί. Συνέχεια με την Λένα στα τέσσερα, όπου η θέα είναι άριστη, στη αρχή η θέση του σώματος της άβολη για πλήρη διείσδυση, αλλά μετά από κάποιες «διορθωτικές κινήσεις» η κατάσταση πήρε τον σωστό δρόμο για να μας βρει το τέλος έτσι.

Μάζεψε τα εσώρουχα της, με ευχαρίστησε, με χαιρέτισε ευγενικά, και αποχώρησε πολύ σύντομα, χωρίς καθόλου social time, όπως ακριβώς και στο ξεκίνημα της γνωριμία μας.

Πιθανόν το ότι ήρθα με μεγάλες προσδοκίες, να είχε μερίδιο ευθύνης , στο φτωχότερο του αναμενομένου αποτέλεσμα. Για να μην παρεξηγηθώ, ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν κακό, αλλά περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από μια γυναίκα με την εμπειρία της Λένας. Μπορεί να ήταν κουρασμένη, κακοδιάθετη, να μην ταίριαξε η χημεία μας, αρκετά τυπική και διαδικαστική, χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια,- κάτι για το οποίο δεν μπορώ να την κατηγορήσω - όμως από την συνεδρία μας δεν θα έχω πολλά να θυμάμαι. Ίσως να έχω γίνει και εγώ πολύ απαιτητικός. Άλλη φορά σε παρόμοιες περιπτώσεις θα είμαι πιο επιφυλακτικός……

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λένα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Λένα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2013
Αρχηγε, σπανια οι γυναικες που επενακαμπτουν μετα απο πολυχρονη απουσια, διατηρουν τις υπηρεσιες τους σε υψηλο επιπεδο. Εχει επελθει κορεσμος και βαριεστημαρα.
Οταν η Λενα μεσουρανουσε, πριν γινει επιχ/ας, η πιπα της ηταν "μυθικη".
Δεν ξεχνιεται αυτο, αρα απλα δεν ηθελε, οχι δεν ηξερε....
Δεν πειραζει, παμε γι' αλλα.

Υ.Γ: Οπως παντα "ευγενικος και γλυκος" με τις κυριες. Τα ειπες, αλλα οχι χυμα....
08 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οταν "μεσουρανουσα" και η πιπα μου ηταν "μυθικη" ημουν επιχειρηματιας.Μην ξεχνατε οτι απο το 2006 εχω το Αθανασιας 3 και εργαζομουν εκει μεχρι το 2009.Οι αποψεις οσων συνευρισκονται μαζι μου διαφερουν.Αλλος λεει οτι ειμαι μπαζο με αρκετα περιττα κιλα,αλλος λεει οτι ειμαι κορμαρα,αλλος δεν ξερω τι αλλο θα πει.Εγω λοιπον ειμαι συνειδητοποιημενη επαγγελματιας ιεροδουλη και παντα αρχη μου ηταν και ειναι να μην κοροιδευω κανεναν ανθρωπο ειτε σαν επιχειρηματιας ειτε σαν εργαζομενη.Ουτε εχω κορεστει,ουτε βαριεμαι,ουτε εχω κακες μερες.Δινω την ψυχη μου αναποφευκτα και αυτο επισκιαζει την καθε "μυθικη" πιπα που για καποιους ειναι και για καποιους δεν ειναι.Επισης δεν ισχυει το οτι ηξερα αλλα δεν ηθελα.Μου ειχε κανει τιποτα ο ανθρωπος που ενω ηξερα δεν ηθελα?Οι αποψεις και το τι περιμενει ο καθε ανθρωπος απο μενα διαφερουν και παντα θα διαφερουν...
A
Athanasias3
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2