Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 49 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 91864
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για να διασκεδάσω λίγο τη μοναξιά μου αποφάσισα να δοκιμάσω μια νέα κοπέλα. Ψάχνοντας λίγο (έως αρκετά) το site επέλεξα τη Νάντια καθώς μου άρεσε πολύ ο σωματότυπος της, τουλάχιστον από τις φωτογραφικές απεικονίσεις, ενώ το έμπειρο μάτι (και όχι μόνο) αναγνώρισε ένα πλούσιο φυσικό στήθος. Βουρ λοιπον για Τατοιου 58 ανημέρα του Πάσχα την 3η μεταμεσονύχτια βάρδια.
Κτυπάω το κουδούνι στον κάτω όροφο του ιδρύματος και με υποδέχεται η ευγενική κυρία όπου ανακοινώνει ότι δουλεύουν η Λάουρα και η Καίτη. Η Νάντια; τη ρωτώ με απογοήτευση, και μου λέει ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δουλεύει στον πάνω όροφο.
Κάνω λοιπόν μεταβολή για να εξέλθω και να ανηφορίσω παραπλεύρως, αλλά ωσάν λέαινες που οσμίστηκαν το ευάλωτο θύμα τους, οι εν λόγω κοπέλες εξήλθαν εκ των εσωτερικών του οικήματος και με τάχιστες κινήσεις με περικύκλωσαν!!. Η Λάουρα είναι μια ψηλή κοπέλα με πολύ ωραίο λεπτό σώμα, κολασμένο πισινό και εκφραστικά μάτια, ενώ η Καίτη πιο μικροκαμωμένη και λεπτή, εξίσου όμως καλλίπυγος και με πολύ όμορφο μουτράκι. Και οι δύο είναι πολύ νεαρές (~25 το πολύ).
Παρόλα αυτά δεν συγκινήθηκα (αρχικά) καθώς ο στόχος είχε κλειδώσει από πρίν καιέκανα και πάλι προσπάθεια να κινηθώ απεγνωσμένα πρός την έξοδο.
Τα αρπακτικά όμως ξέροντας τις αδυναμίες του θύματος τους είχαν ήδη απλώσει τα αχόρταγα χέρια και γλώσσες τους στο λαιμό, τα αυτιά μου και την επίμαχη περιοχή ενώ η Καιτούλα είχε ήδη ξεκουμπώσει το πουκάμισό μου και χάιδευε το στέρνο μου.
Αν και κολακευμένος και ήδη ερεθισμένος έκανα μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να απεγκλωβιστώ των θανάσιμων εναγκαλιασμών τους, κοιτώντας πρός βοήθεια την κυρία της υποδοχής, η οποία βέβαια γελούσε. Εκτός από τις σωματικές, εκτόξευαν και λεκτικές επιθέσεις όπως,"έλα μωρό μου (ο θεός να τον κάνει μωρό τον μαντράχαλο)-θα περάσουμε πολύ καλά, θα κάνουμε και λεσβιακό.." διανθισμένες με επιπλέον πικάντικες εκφράσειςΝτροπή.
ΟΚ λοιπόν, παραδωμένος, βαθειά λαβωμένος και @@@@@μένος, ενέδωσα στον διπλό πειρασμό, αλλά δήλωσα ότι δεν διαθέτω το ανάλογο αντίτιμο (φανταζόμουν 2Χ50 ευρώ). ΟΚ, με 60 ευρώ θα πάρεις την μια από εμάς (επέλεξα Καιτούλα) και εγώ θα σας κάνω "παρέα" δήλωσε η Λάουρα και εκεί κάπου το κάστρο αλώθει.
Τα όσα ακολούθησαν εντός του δωματίου ήταν απολύτως αντάξια του προλόγου και των υποσχέσεων. Προκαταρκτικά, καυλόλογα, φιλιά (όχι στόμα), διπλό στοματικό (με προφυλακτικό), περιποίηση της γύρω περιοχής, όλα με μια δόση τρέλας και λίγο άγρια, λίγο λεσβιακό, με την ανάλογη φωνητική συνοδεία.
Το καλύτερο ήταν όταν είχα στα τέσσερα την Κάιτη και η Λάουρα ανέβηκε από πάνω από τη πλάτη της, ώστε να θαυμάσω τον ωραίο πισινό της και να τις ρίξω μερικές ελαφρές (που μάλλον ακούστηκαν κι απ'έξω....) Ολοκλήρωση με στοματικό όπου συμμετείχαν και οι 2(χάνει κανείς τετοιο κελεπούρι;)και λίγη κουβεντούλα ακολούθως της πράξης, πρίν την έξοδο. Υψηλό value for money, και εκτός από μια καλή εκτόνωση, διασκέδασα πολύ με το όλο σκηνικό και τις τρελιάρες κορασίδες.
Βγαίνοντας στη συνέχεια από το διώροφο οίκημα πήγα στο παρκαρισμένο όχημα παραπλέυρως, έκανα ένα τσιγάρο και ετοιμάστηκα να αναχωρήσω.
Παρόλα αυτά σαν αποτυχημένος σταυροφόρος που έχασε τον στόχο του στη δίνη της ακολασίας, θεώρησα σκόπιμο να ολοκληρώσω τρόπο τινά την αρχική μου αποστολή, έστω και μερικώς-να δώ την Νάντια. Οπότε σκέφτηκα ας πάω τουλάχιστον στον πάνω όροφο να την γνωρίσω για μια επερχόμενη επίσκεψη και όπερ και εγένετο..
Ελα μου ντέ, που η Νάντια με πλησίασε με ένα καταπληκτικό κορμάκι, και άσε δε που ήταν ακόμα καλύτερη των προσδοκιών μου, τουτέστιν, χυμώδεις με φυσικότατο μεγάλο στήθος, μέτριο ύψος, με πιασίματα (σε καμμία περίπτωση παχουλή), αισθησιακό ύφος και κυρίως με ένα πολύ-πολύ όμορφο προσωπάκι (~ 25 ετών).
Θεέ μου, που έμπλεξα χρονιάρικα σκέφτηκα, και τελικά για να μην σας κουράζω, πήρα το απλό πρόγραμμα για το απαραίτητο τεστ drive (50e). Η ανόρθωσις του ηθικού εντός του δωματίου ήταν αβίαστη, αβασάνιστη αν και είχε περάσει μόνο ένα 15λεπτό από τη συνεδρία με Λ-Κ, μόνο και μόνο που απελευθρώθηκε το υπέροχο αυτό στήθος το οποίο φίλησα με περισσή προσήλωση. Στοματικό με ένταση και παιχνιδίσματα, προτροπές από μέρους της, καλή διάθεση και δυο στάσεις οι οποίες ήταν αρκετές: ιεραποστολικό με τη Νάντια να γλύφει τα βυζάκια της και στα τέσσερα να κινείται έξαλλα, όπου φυσικά η θέα ήταν υπέροχη.

Συμπερασματικ,ά το αποτέλεσμα και των δυο συνευρέσεων ήταν πολύ ικανοποιητικό. Αν θα επισκεφθώ ξανά το ίδρυμα και τις συγκεκριμένες κοπέλες; Ναι, και κυρίως την Νάντια επειδή μου αρέσει ο τύπος της (αλλά σίγουρα και το τρελιάρικο δίδυμο Λ-Κ) και αυτό γιατί με ευχαρίστησε πρωτίστως η διάθεση τους. Φαντάζομαι ότι με λιγότερη δουλειά (είχε κινησούλα) θα είναι ακόμα καλύτερα (περισσότερος χρόνος).
Λοιπές τεχνικές λεπτομέρειες: Χώρος κάτω καλός, καθαρός, το ίδιο επάνω, αλλά έτριζε το κρεβάτι και η ηχομόνωση μετάξυ των δωματίων είναι ανύπαρκτη (ακούς τα πάντα-όλα). Και οι δυο κυρίες της υποδοχής συμπαθείς και ευγενικές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λάουρα
Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαΐου, 2013
Σάτυρε!!!! Ξεπέρασες κ μένα....ΓλώσσαΓερο-μύστηςΓερο-μύστης είσαι θηρίο πάντως...και τριολέ και μετά απλό στα καπάκια...Εύγε!!
07 Μαΐου, 2013
Υποκλίνομαι!!!! Χαμόγελο
07 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χα, χα, χα, έχεις πλάκα λαγέ...Πάντως, τη κριτική την έγραψα αφενός μεν γιατί η όλη φάση ήταν καλή, αφετέρου και κυρίως δε, για να υπενθυμίσω ότι ο έρωτας είναι περισσότερο εγγεφαλική και λιγότερο.. φαλλική υπόθεσηΣπασίκλας.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3