Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 38 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Όπως αναφέρω και στον τίτλο, η κοπέλα εν ονόματει Μπιάνκα είναι πραγματικός μούναρος.
Όντας μελαχρινή με κοντό καρεδάκι μαλλί, με το που εμφανίζεται στο σαλόνι σε παρασέρνει να περάσεις στο δωμάτιο και έτσι και έκανα και εγώ.

Πριν όμως μπούμε στο δωμάτιο, κάθομαι στον καναπέ. Την φωνάζει ο Τσάτσος, παιρνούν 40 δεύτερα και τίποτα αυτήν! Πάει μέσα αυτός την φωνάζει... βασικά την ξυπνάει...!!!

Αρχικά από αυτό και μόνο και πριν την δω ξενέρωσα! Αλλά μόλις την είδα λέω, "κοιμόταν δεν κοιμάταν εγώ θα την γαμήσω!". Είναι νέα κιόλας στη Λάρισα και στην Ελλάδα γενικότερα! Δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά και ούτε καταλαβαίνει. Μόνο αγγλικά. Σώμα απίστευτο, ίσως και το καλύτερο σώμα που έχω πηδήξει ποτέ. Επίσης φοβερό και πρόσωπο. Γενικά γκόμενα που εάν την έβλεπες έξω θα έλεγες πως θα ήθελες να την γαμήσεις, να την ξεσκίσεις δηλαδή. Βυζί 3άρι φυσικό και πολύ καλό, με μια ρόγα "να".

Στα του αγώνα. Το προφυλακτικό το πέρασε μετά από μεγάλη προσπάθεια (φάνηκε πως είναι άπειρη η κοπέλα). Πίπα 10 δευτερολέπτων και βουρ από πάνω μου. Της έδωσε λίγο πόνο και στο καπάκι την γύρισα στα "4" εκεί όπου την σφυροκόπησα κάνα 5λεπτο και που την τελείωσα! βασικά ήταν πολύ παθητική. Βασικά κοιμόταν...

Τέσπα, ίσως αν την πετύχω άλλη φορά μη κοιμησμένη να μου δείξει καλύτερο "πρόσωπο". Πάντως αξίζει να την γαμήσετε! Τρομερό σα μουνί! Και για να μην το ξεχάσει, το μουνί ήταν πολύ σφιχτό, κάτι το οποίο δείχνει πως η κοπελίτσα μόλις μπήκε στο "κουρμπέτι". Ηλίκια μεταξύ 19 και 23.

Καλά γαμήσια στο μελαχρινό σφιχτό μουνάκι της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού