Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από ενάμιση μήνα αποχής από το άθλημα λόγω οικονομικών, η ανυπομονησία μου για την επίσκεψη στη Ντάρια δεν περιγράφεται. Η συγκεκριμένη κοπέλα μου είχε μπει στο μυαλό ένα μήνα περίπου πριν την επισκεφτώ όπου όντας σε όχι καλή οικονομική κατάσταση είχα περάσει ένα βράδυ απ' το studio στη Φραντζή μόνο και μόνο για να τη δω από κοντά καθώς οι φωτογραφίες της που υπάρχουν στο διαδίκτυο με είχαν "φτιάξει" ιδιαίτερα και οι υποδείξεις γνωστού συναγωνιστή - μέλους του site με τον οποίο τα γούστα μας ταυτίζονται με είχαν προδιαθέσει ότι πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη περίπτωση στο χώρο των studios. Το βράδυ εκείνο λοιπόν η Ντάρια με είχε υποδεχτεί με το γνωστό kinky γυαλάκι της, ένα τεράστιο χαμόγελο, φορώντας ένα ρούχο απ' τη μέση και κάτω και το θαυμάσιο στήθος της έκθετο, κολάζοντας έτσι τις φαντασιώσεις μου, κάνοντάς με να αποφασίσω να είναι η πρώτη μου επιλογή μόλις βελτιωθεί η οικονομική μου κατάσταση. Έτσι έγινε και την Παρασκευή 2 Νοέμβρη μπανιαρισμένος, περιποιημένος στην τρίχα και το κυριότερο με χρήματα στην τσέπη έκανα την πολυπόθητη επίσκεψη. Parking σχετικά εύκολα δυο δρόμους πάνω απ' το studio, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρεις θέση εκεί αλλά η κατάσταση παλεύεται ανάλογα και με τη μέρα και την ώρα που θα πας. Άφιξη στο studio ώρα 23:00 νταν, την ώρα ακριβώς που ξεκινούσε η βάρδια της Ντάριας. Πρώτη εντύπωση απ' το κτίριο μάλλον αρνητική, είναι αρκετά παλιό αλλά η κατάσταση του studio στους εσωτερικούς χώρους με αποζημίωσε. Χτυπάω το κουδούνι, μου ανοίγει η ευγενέστατη και εξαιρετικά διαχυτική τσατσά. Μου λέει να καθήσω, με ρωτάει ευγενέστατα αν θέλω τασάκι, να μου προσφέρει κάτι κ.τ.λπ. και με ενημερώνει πως η Ντάρια είχε έρθει μόλις πριν 5' στο studio οπότε θα πρέπει να περιμένω λίγο. Μετά από λίγο λοιπόν εμφανίζεται η συμπαθέστατη Ντάρια στο σαλόνι φορώντας μόνο ένα ωραιότατο σετάκι εσώρουχα, με καλωσορίζει καθώς με θυμόταν απ' την προ μηνός νυχτερινή μου επίσκεψη και μου προτείνει ν' αρχίσουμε τη "συνεδρία" ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ συμπεριλαμβανομένων του σαλονιού υποδοχής, της κουζίνας κ.τ.λπ. (!!!) λόγω του ότι ήταν νωρίς ακόμα και θα περνούσε τουλάχιστον ένα τέταρτο μέχρι να έρθουν οι πρώτοι πελάτες. Ούτε εγώ δεν ξέρω για ποιο λόγο εκείνη την ώρα της είπα ότι προτιμώ να περάσουμε στο δωμάτιο, αυτό που μου πρότεινε είναι μία απ' τις φαντασιώσεις μου και το μετάνιωσα αργότερα αλλά σίγουρα θα το κάνω πράξη την επόμενη φορά που θα την επισκεφτώ. Αφού πλήρωσα για ισπανικό + 69 με 70 ευρώ (προσφερόταν και ελεύθερο στοματικό στην ίδια τιμή αλλά μαζί με το ισπανικό θα πήγαινε στα 100 γιατί θα θεωρείτο full οπότε προτίμησα το συνδυασμό 69 + ισπανικό), περνάω λοιπόν εγώ πρώτος στο δωμάτιο με τη συμφωνία να έρθει η Ντάρια λίγο αργότερα. Ο χώρος παλιός μεν αλλά εξαιρετικός από άποψη καθαριότητας και εξοπλισμού, δυο κομοδίνα, ντουζιέρα, νιπτήρας με σαπούνι, χαρτί κ.τ.λπ. Στα αρνητικά ότι το κλιματιστικό ήταν κλειστό με αποτέλεσμα στο τέλος της πράξης με την Ντάρια να κολυμπάμε στον ιδρώτα (ίσως να μην το θέλει κι η ίδια η Ντάρια ανοιχτό). Μετά από λίγο μπαίνει και η Ντάρια χαμογελαστή στο δωμάτιο και γδύνεται σύντομα. Εδώ να κάνω μία ακριβή περιγραφή της: Ξανθιά μεσαίου αναστήματος, μέτριο προσωπάκι το οποίο όμως στολίζεται μονίμως με ένα ζευγάρι kinky γυαλιά με κοκκάλινο σκελετό (της ζήτησα πριν αρχίσουμε να μην τα βγάλει), υπέροχο σωματάκι με πιασίματα στα σημεία που πρέπει, ελκυστικότατο στήθος 3αράκι με ωραία ρόγα (δυστυχώς κατά ομολογία της έχασε αρκετά κιλά τον τελευταίο χρόνο και ως εκ τούτου έπεσε κι ένα νούμερο το στήθος της, προσωπικά πιστεύω ότι ίσως ήταν ακόμη πιο σεξουαλική με κάποια κιλά παραπάνω), ωραίο κωλαράκι το οποίο είναι ένα απ' τα μεγάλα ατού της και δε θυμάμαι αν είχε και κάποιο τατουάζ γιατί η επίσκεψη έγινε αρκετές μέρες πριν γράψω την κριτική. Απ' την αρχή κατάλαβα ότι είναι απ' τις κοπέλες που παίρνει εκείνη της πρωτοβουλίες στο κρεβάτι, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα αρνηθεί κάτι που θα της ζητήσει ο πελάτης. Αρχή με προκαταρκτικά, φιλιά σε όλο μου το σώμα, γλειψίματα στις ρόγες μου, μαλάξεις του πέους με το υπέροχο στήθος της, όλα αυτά με εξαιρετική τεχνική που σε καβλώνει αμέσως, νομίζω ότι στο στάδιο των προκαταρκτικών είναι πραγματικά απ' τις καλύτερες κοπέλες που έχω πάει. Το μόνο αρνητικό ότι μάλλον δε δίνει γλωσσόφιλα, δεν είδα κάποια κίνηση από μέρους της οπότε δεν της το πρότεινα κι εγώ παρ' ότι είναι κάτι που με φτιάχνει ιδιαίτερα. Στη συνέχεια ισπανικό με εμένα να συνεχίζω να είμαι ανάσκελα. Κατόπιν, μετά από μία σύντομη ποδολαγνεία κατ' επιθυμία μου αφού έχει εξαιρετικά ποδαράκια, αρχίζει μία πολύ καλή πίπα με εμμονή στο να μου γλείφει τα μπαλάκια, πρέπει να έμεινε πάρα πολλή ώρα εκεί, πρώτη φορά συναντάω στο χώρο κοπέλα που να ασχολείται τόση πολλή ώρα με τα μπαλάκια. Η κάβλα είχε χτυπήσει κόκκινο και αμέσως της προτείνω να τη γλείψω εγώ όπως κι έγινε με εμένα έξω απ' το κρεβάτι καθισμένο στα γόνατα κι εκείνη στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια εντελώς ανοιγμένα, η κοπέλα έχει τρομερή ευλυγισία. Αφού χόρτασα το μικροσκοπικό μουνάκι της, της πρότεινα να γυρίσει στα τέσσερα για να ασχοληθώ και με το γκρόβερ της το οποίο έγλειψα με πάθος. Συνεχίσαμε με στάση 69 όπου έγλειφα εναλλάξ πότε το μουνάκι της και πότε το γκρόβερ της. Μετά από ένα σύντομο ισπανικό με εμένα όρθιο κι εκείνη καθιστή στο κρεβάτι περάσαμε στο σκληρό ροκ με πρώτη στάση εκείνη από πάνω, πρώτα γυρισμένη πλάτη για να βλέπω τον υπέροχο κώλο της και στη συνέχεια με πρόσωπο σε 'μένα για να μπορώ να χουφτώνω ανενόχλητος τις βυζάρες της. Στη συγκεκριμένη στάση είναι μέτρια. Κάτι το οποίο δεν ισχύει για τις επόμενες στάσεις που κάναμε, ιεραποστολικό με τους δυο μας πάνω στο κρεβάτι και πισωκολλητό με εμένα όρθιο έξω απ' το κρεβάτι κι εκείνη στα τέσσερα, στάσεις στις οποίες είναι καταπληκτική λόγω κυρίως της τεράστιας αντοχής που έχει στο σφυροκόπημα. Το δέχεται ακούραστα και αδιαμαρτύρητα χωρίς να κάνει πουτανιές του στυλ να πλαγιάζει το σώμα της για να αποφύγει τη βαθιά διείσδυση κ.τ.λπ. Κρίμα που δε δίνει και το κωλαράκι της το οποίο είναι εξαιρετικό και δεν άντεξα να μην το ξαναγλείψω λίγο πριν μπω μέσα της ενώ εκείνη ήταν στα τέσσερα. Μετά κι απ' αυτές τις δύο στάσεις τη ρώτησα αν μπορώ να τελειώσω χωρίς καπότα πάνω στο στήθος της πράγμα το οποίο δεν αρνήθηκε. Τα σκάγια έφυγαν θριαμβευτικά. Αμέσως μετά η κοπέλα σηκώθηκε, πλύθηκε και όχι απλώς δε βγήκε αμέσως απ' το δωμάτιο αλλά αράξαμε πολλή ώρα στο κρεβάτι συζητώντας για τη δουλειά της κυρίως όπου μου έλεγε ότι τους ευγενικούς πελάτες επιθυμεί να τους περιποιείται ιδιαιτέρως, για την εμφάνισή της, για το ακαταμάχητο στυλάκι με τα kinky γυαλιά που φοράει το οποίο όσες φορές δεν το ακολούθησε ξενέρωσε τους πελάτες της κ.τ.λπ. Όσον αφορά το τελευταίο, σημειωτέον δεν έχει αφήσει κανέναν μέχρι σήμερα να τελειώσει στα γυαλιά της οπότε μην το προτείνετε, χαμένος κόπος. Η ευγενέστατη τσατσά με συνόδευσε μέχρι την πόρτα. Συμπερασματικά η Ντάρια είναι μία πολύ τίμια πρόταση για το χώρο των studios που θα λατρέψουν ιδιαίτερα όσοι αρέσκονται στο στυλάκι άβαφο πρόσωπο - kinky γυαλάκι σε συνδυασμό με ένα προκλητικό σώμα. Αρνητικά σημεία κατ' εμέ η έλλειψη ενθουσιασμού σ' ένα βαθμό από μεριάς της παρά την άψογη επαγγελματική της συμπεριφορά και η εμμονή της να παίρνει εκείνη πρωτοβουλίες πράγμα το οποίο μπορεί να κομπλάρει τον όποιο πελάτη και να σκεφτεί το τί θα ζητήσει φοβούμενος μήπως είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμεί η ίδια η Ντάρια (πράγμα το οποίο δεν ισχύει). Προσωπικά θα ξαναπάω και γιατί πέρασα καλά, αλλά και για να κάνω πράξη τη φαντασίωσή μου να πηδηχτούμε με την Ντάρια οπουδήποτε αλλού εκτός απ' το δωμάτιοΓλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Womanaholic
Ανώτερος
86
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s