Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από βόλτα με φίλους και διάθεση ερωτική επισκέφτηκα το εν λόγω μαγαζί.Ανέβηκα την σκάλα μου άνοιξε η γυναίκα της υπηρεσίας και μου παρουσίασε την Ντάρια,την όμορφη ξανθούλα με το όμορφο χαμόγελο και την καλή διάθεση που πολλοί συναγωνιστές γνωρίζετε μιας και δουλεύει αρκετό καιρό στον χώρο.Χαμόγελο

Δωμάτιο με μπάνιο και air condition και καθαρή πετσετούλα που μου έφερε η υπηρεσία,έκανα το ντουζάκι μου και ξάπλωσα περιμένοντας την Ντάρια.

Μετά από λίγο μπήκε η Ντάρια με διάθεση και ξεκίνησε τα προκαταρκτικά με τέτοια μαεστρία έτσι ώστε να με ανάψει.
Συνέχεια με πολύ καλό στοματικό έρωτα που ξεσηκώνει με περιποίηση στα ευαίσθητα σημεία και ολοκληρωτική απόκρυψη του μορίου.Έχοντας ανάψει για τα καλά ήρθε η ώρα του 69 που ανέβασε το θερμόμετρο ακόμα πιο ψηλά για να έρθει το horse riding από πάνω και για τελείωμα γρήγορο στην αρχή και μετά αργό ιεραποστολικό από μέρους μου όπου έγινε και η κορύφωση.Μεγάλο χαμόγελο

Χαλάρωση για λίγο στην αγκαλιά της Ντάρια με χάδια και φιλιά,αποχαιρετισμός και ανανεώνοντας το ραντεβού για επόμενη φορά καληνυχτιστήκαμε.

Υ.Γ.:1)Ο χώρος βαθμολογήθηκε με 8 λόγω του ότι είναι κάπως παλιό χωρίς αυτό να επηρεάζει σε καμία περίπτωση την λειτουργικότητα του χώρου.Σπασίκλας
2)Η πρόσβαση και το parking πήραν 10 λόγω του ότι ήταν ξημερώματα και δεν υπήρχε καθόλου κίνηση και λόγω του ότι βρήκα parking ακριβώς από έξω από το μαγαζί.Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
AntifitCondom
Ανώτερος
118
Πόντοι:
8.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια