Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 25 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 29120
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Βλέποντας τις σχετικές φώτο της Άντζης έκρινα ότι πληρεί τις προδιαγραφές μου (πιπινοειδές) και αφού ενημερώθηκα από το site μας από την εμπειρία άλλων συναγωνιστών (2 κριτικές) με την εν λόγω κοπέλα κατηφόρισα προς πειραιώς στο εν λόγω μαγαζί για να δοκιμάσω τη ...γεύση της μικρής. Επίσης είχα αποφασίσει εδώ και λίγο καιρό πως πρέπει να επισκεφτώ την τετράδα των μαγαζιών Πειραιώς-Συγγρού-Ισμήνης-Τριγγέτα που είναι αλυσίδα και στα οποία δουλεύουν οι ίδιες πάνω-κάτω κοπέλες μερικές από τις οποίες στις φώτο έδειχναν πολύ όμορφες οπότε αν θέλεις κάποια να συναντήσεις σε κάποιο από τα μαγαζιά θα σε βολέψει η ημέρα και ώρα.
Πολύ βολικό λοιπόν και στην περίπτωσή μου με βόλεψε της Πειραιώς για την Άνζη. Έχοντας δει τις φώτο του μαγαζιού αποφάσισα να μπώ από την ...πίσω πλευρά (πάρκαρα εύκολα) γιατί από την είσοδο από Πειραιώς περνάς κυριολεκτικά μέσα από το βενζινάδικο. Μόλις το είδα μου ΄ρθε να βάλω τα γέλια. Μπορείς να πας για να βάλεις βενζίνη ή για ένα πλύσιμο και να τους πεις να περιμένουν λίγο να ανέβεις από το διάδρομο για να ρίξεις και ένα... στα γρήγορα.
Τέλος πάντων ανεβαίνοντας τη σκάλα βλέπω τις δύο διαδοχικές καγκελόπορτες που θυμίζουν φυλακή στυλ τις οποίες ανοίγουν διαδοχικά μόλις τις πλησιάζεις...πάλι μου φάνηκε λίγο αστείο.
Με καλοσωρίζει η τσατσά ευγενικά μπαίνω στο λιτό σαλόνι ένας χώρος λίγο μουντός αλλά σχετικά καθαρός.
Μετά από λίγο εμφανίζετε η κοπέλα. Ψιλοαπογοήτευση γιατί στις φώτο φαίνετε πιό ωραία. Ήταν λίγο πιό παχουλή από τις φώτο και έδειχνε λιγότερο νεανική...και είχε και ένα σημάδι στο πάνω χείλος. Αυτά με αυστηρά κριτήρια γιατί η κοπέλα είχε καλές αναλογίες, γλυκό πρόσωπο, φυσικό δυάρι στήθος και γλυκιά φωνή. Αποφασίζω να μπω παίρνοντας το απλό πρόγραμμα. Το δωμάτιο είχε από όλα τα κομφόρ (ντούς, πετσέτα και παντόφλες σφραγισμένες) μόνο το κρεβάτι ήταν λίγο μικρό και λιτό σε σχέση με κάποια άλλα που έχω δει. Ετοιμάζομαι να μπω για μπάνιο και εκείνη τη στιγμή μπαίνει η κοπέλα στο δωμάτιο οπότε μόλις με βλέπει της λέω μωρό μου πρώτα να κάνω ένα μπανάκι συμφώνησε και κάνει μεταβολή και φεύγει. Κάνω το μπάνιο (είχε ζεστό νερό)και μετά από λίγο εμφανίζετε η κοπέλα. Χαιρετιόμαστε και βλέποντάς τη από κοντά μου φαίνετε λίγο καλύτερη. Αμέσως μου λέει πως με ξέρει από κάπου και πως έχουμε ξανασυναντηθεί. Προσπαθώ να θυμηθώ αλλά μάταιο της λέω μάλλον με μπερδεύει με κάποιο άλλο και πως στο εν λόγω μαγαζί έρχομαι πρώτη φορά. Χαμογελάει λίγο. Ξεκινάμε με προκαταρκτικά φιλιά, πιασίματα με αυτή ανάσκελα και εμένα από πάνω να δοκιμάζω τα σημεία που μου αρέσουν. Ωραία η γεύση του στήθους όμως το δέρμα θα το ήθελα πιο νεανικό - είπαμε είμαι πιπινολάτρης. Κατόπιν ξαπλώνω εγώ ανάσκελα και αρχίζει να με περιποιείται για λίγο ταυτόχρονα εγώ δακτυλοσκοπώ και κατεβαίνει αμέσως χαμηλά και εδώ έρχετε η πρώτη ευχάριστη έκπληξη. Αρχικά μου βάζει ένα μαξιλάρι πίσω από το κεφάλι για να είμαι πιο άνετα μιά περιποιητική κίνηση που πράγματι με βόλευε αφού ήμουν πιο ξεκούραστα και είχα καλύτερη θέα. Αρχίζει να μου γλείφει και να ρουφάει τις μπάλες με πολύ ωραία τεχνική και αίσθηση. Θαυμάσια. Δεν το περίμενα και δεν μου έχει ξανασυμβεί στο απλό πρόγραμμα στα αρκετά χρόνια (4+) και με πολλές (>15) που έχω συνευρεθεί στα εν λόγω μαγαζιά. Ίσως μέτρησε το καλό μπάνιο που έκανα πριν με ένα αφρόλουτρο το οποίο πραγματικά μύριζε ωραία...Κατόπιν μου φοράει το προφυλακτικό και μου κάνει μία αρκετά καλή πίπα παρότι είχε πίρσινγκ στη γλώσσα κάτι που δεν μου αρέσει αλλά δεν με ενόχλησε στην πράξη. Τό 'χει το θέμα...Συνεχίζουμε την πίπα με μένα όρθιο στο κρεβάτι όπως μου αρέσει...αλλά κρατάει για λίγο και μου ζητάει να προχωρήσουμε στο ...ψαχνό. Οκ λέω δεν πειράζει ξεκινάω ιεραποστολικό με τα πόδια της στους ώμους μου και βαθιά διείσδυση με λίγο σφυροκόπημα που έδειχνε να μην το αντέχει ιδιαίτερα και μου φάνηκε και λίγο σφιχτή ή κάτι σαν λίγο στενή. Συνεχίζω στο πλάι πάλι με βαθιά διείσδυση πολύ ωραία...και τέλος τη γυρίζω μπρούμητα για λίγο και κατόπιν τη σηκώνω για να στηθεί στα τέσσερα. Όμως εδώ έρχετε η δεύτερη ευχάριστη έκπληξη. Γιατί σηκώθηκε στα τέσσερα αλλά ...πιο κάθετα δηλαδή το νινάκι της κοιτούσε το...ταβάνι οπότε έκανα κάθετη διείσδυση μπαίνοντας όλος μέσα....σκέτη κάβλα και συνεχίζοντας με σφυροκόπημα μέχρι το ...τέλος. Με αυτό το...αεροπλανικό στράγγιξα για τα καλά.
Στο δια ταύτα λοιπόν σχεδόν όλα καλά. Κάποια πολύ καλά βλέπε γλύψιμο μπάλες και αεροπλανικό κάποια λιγότερο γιατί όπως είπα μου αρέσει πολύ το νεανικό-πιπίνικο κορμί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Άντζυ
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1