Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Όλες οι παροιμίες είναι σωστές. Αυτό σκεφτόμουν την ώρα που κατέβαινα τα μαρμάρινα σκαλοπάτια της Αγ. Μελετίου 37. Είχα αποφασίσει πριν από πολύ καιρό να επισκευθώ την Samantha αλλά κάθε φορά που το προγραμμάτιζα όλο και κάτι προυσιάζόταν την τελευταία στιγμή. Αυτή η συνεχόμενη αναβολή ενήργησε αθροιστικά. Σήμερα ήταν η τελευταία ευκαιρία που έδινα στον εαυτό μου. Αν και σήμερα δεν γινόταν η συνάντηση αυτό θα σήμαινε πως κάποια ανώτερη δύναμη έβαζε το αόρατο χέρι της και μας απομάκρινε. Για καλή μου όμως τύχη όλα λειτούργησαν ευνοϊκά. Πήγα κατά το απόγευμα. Όταν την αντίκρυσα νόμιζα πως κάτι πάλι θα συμβεί. Δεν μπορεί αυτό το υπέροχο μωρό να είναι τώρα μπροστά μου. Κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Χωρίς δεύτερη σκέψη κανόνισα το πρόγραμμα που θα απολάμβανα και πέρασα στο δωμάτιο. Ζήτησα από την υπηρεσία να κάνω ένα ντουζάκι, πράγμα που δεν μου το αρνήθηκε και μετά πό 10 λεπτά ήμουν φρέσκος-φρέσκος στο δροσερό και άνετο δωμάτιο. Η οθόνη έπαιζε μια ταινία με βαθύ νόημα αλλά μου ήταν εντελώς αδιάφορη. Άλλωστε μετά από λίγο μπήκε μέσα στο δωμάτιο το μωρό που το λένε Samantha. Όταν έχει ένας άντρας μπροστά του, μέσα στην αγκαλιά του, την Samantha έχει όρεξη να βλέπει ταινίες; Λεπτομέριες δεν μου επιτρέπω να αποκαλύψω, δεν μου αρέσει να εκθέτω τα δρώμενα μέσα στο δωμάτιο. Εκείνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι τον χρόνο που είμασταν μαζί τον αξιοποιήσαμε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο. Δεν ήταν όμως μόνο η σαρκική επαφή που μας ικανοποίησε, ήταν και η ψυχική επαφή που ανέβασε ακόμη περισσότερο τον πήχη της ικανοποίησης. Μπορώ να πω πως η συγκεκριμένη κοπέλα καταθέτει την ψυχούλα της στα χέρια του εκάστοτε επισκέπτη της. Είναι στην διάθεση του καθενός μας να εκτιμήση αυτό το δώρο που χαρίζει με τόσο τρυφερό τρόπο η Samantha.

Καλή συνέχεια να έχεις γλυκό μου κορίτσι. Και όπως σου είπα "Φρόντισε τον εαυτό σου".

Πολλά γλυκά φιλιά.

inspector

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2008
Όνομα κοπέλας
Samantha
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική