Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 57 10
Sex Studio 73021
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
στης 13:30 περασα απο το εν λογο μαγαζι. τα πραγματα ειναι οπως ακριβως τα εχουν πει και τα αλλα παιδια. απο εμφανιση πολυ μετρια αλλα παρα πολυ ευχαριστη και ανθρωπινη με πολυ καλη συμπεριφορα και συμετοχη.

πηρα το προγραμμα με τα 60€ το οποιο ειχε ακαποτο(δεν το ηξερα), η κοπελα δεν παιζεται στο τσιμπουκι, το γουσταρει το θεμα και αυτο φαινεται. γενικα στα προκαταρτικα (χαμουρεμα) ειναι πολυ καλη. σε φροντιζει πολυ και στο γλυψημο των @@ ειναι πολυ καλη και επιμονη. αφου λοιπον μου τα εκανε σαν τα μπαλακια του τενις απο το γλυψημο και την πιπα (η οποια ηταν αργη βασανιστικη, βαθεια και υγρη), ανεβηκε απο πανω και με αρχισε σε μια "ιπποδρομια" super. η κοπελα εχει ταλεντο, μιλαμε για τρομερο κουνημα. δεν καταφερα να αλλαξω σταση, μιας και μου ειχε βαλει τα χερια κατω και με "ιππευε" κανονικα, με αποτελεσμα να κολησω εκει και μετα απο λιγο να καταθεσω τους χυμους μου.

Συνοψιζοντας η κοπελα ειναι βερζουβιος και την ξερει την δουλεια της πολυ καλα. δεν σε ξενερωνει πουθενα, αρκει να συμβιβαστης με το οτι δεν ειναι top στην εμφανιση (οχι οτι ειναι χαλια, αλλα εχουμε δει και πιο καλα μωρα), στις υπηρεσιες της ομως ειναι top.

πολυ καλη εμπιρεια, προτεινω να δοκιμασετε.

Αν ειναι και οι αλλες κοπελες που εργαζονται εκειτοσο καλες θα γινει στεκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2007
Όνομα κοπέλας
Σιμόν
Υπηρεσίες
Σεβαστός
12
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια