Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
κυριακη πρωι ξυππνησα καυλωμενος κ ειπα να παω στο μαρακι που το χα παραμελησει παρεα με το αδερφι μου το πιτσιρικο
τα ειπαμε για λιγο στο σαλονι η μαρια ειναι καλο φιλαρακι κ εισοδος στο δωματιο
δεν αργησε να ερθει το μωρακι μου ,γδυνεται κ αρχιζει να τριβεται πανω μου με πολυ παθος κ τρελα
με γδυνει κ αρχιζει μια πιπα καταπληκτικη ισως την καλυτερη που μου εχουν κανει ποτε για το φλυψαρχιδι δεν το συζητω τα ρουφαει σαν λουκουμια
αφου σηκωθηκε ο ερρικος αρχιζει κ με καβαλαει καου γκερλ κ εβλεπα την προστυχη καυλοφατσα της να δαφκωνει τα χειλια της
με ειχε καυλωσει αρκετα τη βουταω ιεραποστολικα κ αρχιζω να τη γαμαω δυνατα χωρις ανασα
με σταματησε με ξαπλωνει μ αρχιζει σε μια πιπα τρελη ξανα για λιγο
μου λεει ελα αφου εχεις καψουρα με τη κωλαρα μου κ γυρναει στα τεσσερα η θεα απιστευτη τι κωλος ειναι αυτος αμοκ
το τελος δεν αργησε να ερθει που να αντεξεις με αυτο το στησιμο με αρμεξε κανονικα να σαι καλα ερωτα μου εισαι απιστευτη
τα ειπαμε για λιγο στο σαλονι η μαρια ειναι καλο φιλαρακι κ εισοδος στο δωματιο
δεν αργησε να ερθει το μωρακι μου ,γδυνεται κ αρχιζει να τριβεται πανω μου με πολυ παθος κ τρελα
με γδυνει κ αρχιζει μια πιπα καταπληκτικη ισως την καλυτερη που μου εχουν κανει ποτε για το φλυψαρχιδι δεν το συζητω τα ρουφαει σαν λουκουμια
αφου σηκωθηκε ο ερρικος αρχιζει κ με καβαλαει καου γκερλ κ εβλεπα την προστυχη καυλοφατσα της να δαφκωνει τα χειλια της
με ειχε καυλωσει αρκετα τη βουταω ιεραποστολικα κ αρχιζω να τη γαμαω δυνατα χωρις ανασα
με σταματησε με ξαπλωνει μ αρχιζει σε μια πιπα τρελη ξανα για λιγο
μου λεει ελα αφου εχεις καψουρα με τη κωλαρα μου κ γυρναει στα τεσσερα η θεα απιστευτη τι κωλος ειναι αυτος αμοκ
το τελος δεν αργησε να ερθει που να αντεξεις με αυτο το στησιμο με αρμεξε κανονικα να σαι καλα ερωτα μου εισαι απιστευτη
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού