Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Κατάθεση σήμερα στην Κάντυ, η οποία πλέον έχει πάρει τον αέρα και την άνεση που της δίνει η πόλη μας, και αυτό φαίνεται πλέον ακόμη και από την εμφάνιση της στο σαλόνι.

Με άσπρο κολλητό φορεματάκι βγήκε στο σαλόνι πολύ καυτή σε εμφάνιση, δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κάποιος στην θέα της πανέμορφης κολάρας της και να μην την τιμήσει.

Τα προγράμματα της ξεκινούν από 40 το απλό, το οποίο δεν κατεβαίνει με τίποτα στα 30 παρόλη την επιμονή μου, 70 είναι το γυμνό με 69, 100 το πρωκτικό χωρίς γυμνό, 120 το τζακούζι με γυμνό χωρίς πρωκτικό και 160 το τζακούζι με γυμνό και πρωκτικό για χρόνο 30 λεπτών.

Εγώ πήρα το απλό των 40 και πέρασα στο δωμάτιο. Το μωρό ήρθε εντός ολίγου, αφού ξεπέταξε στα γρήγορα τον προηγούμενο, χαμογελαστή, με θυμήθηκε από τις δύο προηγούμενες επισκέψεις μου, που σημαίνει ότι παρόλη την σύντομη σχετικά παρουσία της στην πόλη έχει ήδη κάνει όνομα και πελατεία.

Χαδάκια στα όρθια δέχθηκε ευχάριστα, καλής σχετικά διάρκειας, στη συνέχεια ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα, ενώ εγώ είχα σαλιώσει το μεσαίο μου δάχτυλο και επιμελώς σκάλιζα την πίσω τρυπούλα της. Παρατήρηση πολύ ναζιάρικη δέχθηκα τη στιγμή που ενώ είχα χώσει μέσα στο κώλο της παραπάνω από το μισό μου δάχτυλο και όταν προσπάθησα να το χώσω όλο, οπότε η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Συνέχεια σε cow girl, με συμμετοχή αρκετά καλή από μέρους της, αλλά σύντομα σχετικά την γύρισα σε πισοκολητό, μην είχα κάνα ατύχημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και δεν το προλάβω. Της άνοιξα την κολάρα της και την χάζεψα για λίγα sec πριν την καρφώσω και στην θέα της καύλωσα ακόμη περισσότερο και της τον καρφώνω όλον με δύναμη. Το σφυροκόπημα που της έριξα ήταν άνευ προηγουμένου το απόλαυσα πραγματικά και το άντεξε και εκείνη μέχρι τέλους. Παρόλο που δεν είμαι κοντός είχα ένα θέμα με το ύψος από τα καπούλια της, ώστε αναγκάστηκα και τα πιέζω προς τα κάτω ώστε να την φτάνω και να έχω πλήρη διείσδυση. Το τέλος δεν άργησε να έρθει μέσα σε κραυγές από μέρους μου και όταν βγήκε μου έριξε ένα πονηρό χαμόγελο, με φίλησε με πάθος στο στόμα και αποχώρησε.

Ήταν η Τρίτη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα που πήγα με την συγκεκριμένη και απαλλαγμένος από κάθε είδους άγχος και σε μεγάλη φόρμα, ήταν μακράν η καλύτερη φορά από τις τρεις, και ίσως όμως και η τελευταία για αυτή την χρονιά μιας που για πάρτη της έχω παραμελήσει άλλα κορίτσια που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να τιμήσω.

Για μένα αυτή τη στιγμή είναι το κορυφαίο κορίτσι σε εμφάνιση στη πόλη μας, έχει βελτιωθεί αρκετά σε υπηρεσίες και έχει λαμπρό μέλλον.

Συνίσταται σε όλους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάντυ
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική