Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είχα διαβάσει τις κριτικές των υπόλοιπων στο site και αποφάσισα να επισκεφτώ το εν λόγω στούντιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει σε μπουρδέλο, πάνω από 10 χρόνια. Ήμουν αρκετά επιφυλακτικός. Μπήκα μέσα και ήταν η Ζλάτα. Η τσατσά μου την παρουσίασε σαν Τσέχα, 24-5 χρονών. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια, σίγουρα ήταν 24, τώρα αποκλείεται!! Ωραία παρουσία βέβαια, σιλικονάτο στήθος, όχι το υπερβολικό, αλλά το όμορφο. Πήρα το πρόγραμμα των 40 ευρώ. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο, χαμογελαστή, κάναμε πλάκα γιατί έχω ξεκινήσει μπάνια και είμαι κατάμαυρος, με ρώτησε που μένω κλπ. Ξεκίνησε με φιλιά στο στήθος, χάδια παντού και ένα ψιλό ισπανικό. Μου τον πήρε στο στόμα χωρίς προφύλαξη, το κεφαλάκι βέβαια και μετά μπήκε το σκουφάκι. Ξεκίνησε από πάνω, ωραίες κινήσεις και άλλαξε 2 – 3 στάσεις μ’ εκείνη από πάνω, αλλάξαμε στάση, την κλασσική και την γύρισα από μόνος μου στα πλάγια, δεν έφερε καμία αντίδραση, τελείωσα μ’ εκείνη από κάτω και τα πόδια της στο στήθος ου. Δεν μ’ άφησε να τραβηχτώ αμέσως, ήμουν μέσα της και μιλάγαμε, αερολογίες κυρίως. Με πήρε αγκαλιά. με αποχαιρέτησε κρατώντας το .... μικρό μου, με φίλησε και έφυγε. Η κοπέλα είναι πολύ καλή και άκρως φιλική. Σίγουρα θα υπάρχουν και καλύτερες και ομορφότερες, αλλά είναι σπάνιο ( απ’ όσο θυμάμαι ) να βρεις κάποια κοπέλα που θα είναι φιλική και να μην μπαίνει στο δωμάτιο και να σου πρήζει τα συκώτια και να σου λέει τελείωνε, άντε, ακόμα κλπ κλπ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2008
Όνομα κοπέλας
Ζλάτα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού