Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 412 10
Κασσάνδρας 3
Hot
Sex Studio
370134
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η επίσκεψη στην Αλεξάνδρα ήταν «προγραμματισμένη» στο μυαλό μου από καιρό, μιας και οι φωτογραφίες της είναι πολλά υποσχόμενες για τα γούστα μου. Τελικά χθες κατάφερα και γνώρισα από κοντά αυτό το γλυκό πλασματάκι, με το τέλειο, άλιπο και γυμνασμένο σωματάκι, με το μικρό και στητό στηθάκι και την πονηρή φατσούλα. Εμφανίστηκε στο σαλόνι με νάζι που κολάζει και άγιο.
Στο δωμάτιο τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα καθώς ήταν πολύ διαχυτική, με επιμονή στους αργούς ρυθμούς στα προκαταρκτικά και καλό ρυθμό στα υπόλοιπα. Στο σεξ έπαιρνε πρωτοβουλία για αλλαγή στάσεων, κάτι που σε άλλη κοπέλα με άλλη νοοτροπία και συμπεριφορά θα με ενοχλούσε, αλλά με την Αλεξάνδρα μου άρεσε.
Το τέλος ήρθε πολύ όμορφα και τη χάζευα για κανά τρίλεπτο που παιδευόταν να φορέσει τα σέξι εσώρουχά της για να αποχωρήσει.
Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ήταν μια όαση χαλάρωσης. Μπράβο!
Τελικά μάλλον η μείωση των επισκέψεων και ο δύσκολος ανταγωνισμός έχουν κάνει κάποιες κοπέλες να φέρονται πολύ καλύτερα από τον μέσο όρο πριν 1-2 χρόνια. Μπορεί βέβαια η Αλεξάνδρα να ήταν πάντα έτσι, οπότε διπλό Μπράβο!
Στο δωμάτιο τα πράγματα ήταν ακόμα καλύτερα καθώς ήταν πολύ διαχυτική, με επιμονή στους αργούς ρυθμούς στα προκαταρκτικά και καλό ρυθμό στα υπόλοιπα. Στο σεξ έπαιρνε πρωτοβουλία για αλλαγή στάσεων, κάτι που σε άλλη κοπέλα με άλλη νοοτροπία και συμπεριφορά θα με ενοχλούσε, αλλά με την Αλεξάνδρα μου άρεσε.
Το τέλος ήρθε πολύ όμορφα και τη χάζευα για κανά τρίλεπτο που παιδευόταν να φορέσει τα σέξι εσώρουχά της για να αποχωρήσει.
Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ήταν μια όαση χαλάρωσης. Μπράβο!
Τελικά μάλλον η μείωση των επισκέψεων και ο δύσκολος ανταγωνισμός έχουν κάνει κάποιες κοπέλες να φέρονται πολύ καλύτερα από τον μέσο όρο πριν 1-2 χρόνια. Μπορεί βέβαια η Αλεξάνδρα να ήταν πάντα έτσι, οπότε διπλό Μπράβο!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2011
Έχεις παραλήψει το πιο σπουδαίο στην αναφορά σου. Το πρόγραμμά της κοπέλας. Κάνει απλό σεξ, δίνει λώκο κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αν τα κάνει με προθυμία; Αυτά είναι που ενδιαφέρουν περισσότερο στις κριτικές και φυσικά η απόδοση της όπως πολύ σωστά έχεις αναφέρει. Το γκομενάκι φαίνεται αστέρι και αξίζει μία πιο εκτενή αναφορά για τις υπηρεσίες της
Larson
07 Νοεμβρίου, 2012
Μετά από πολύ καιρό που είχα να μπω στο site, είδα το σχόλιο σου! Η κοπέλα βέβαια έκτοτε έχει σχολιαστεί πολλάκις και "έφτιαξε" και το στήθος της (κρίμα). Στις υπηρεσίες δεν αναφέρθηκα γιατί είχα πάρει το απλό πρόγραμμα και δεν ρώτησα για κάτι άλλο, οπότε τι να γράψω;
M
ms5xm
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2