Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη Πέμπτη 18:30 μετά από βόλτα στην Φυλής που ήταν κλειστή και είχα πολλές καύλες.Η κα ΕΙΡΉΝΗ με "πέταξε" στο σαλόνι όπου μετά από αναμονή παρουσιάστηκε η κούκλα και μπήκα.Άλλη μεγαλύτερη αναμονη γιατί ο προηγούμενος συναγωνιστής είχε πάρει φουλ πρόγραμμα όπως είπε η κοπέλα και στο δωμάτιο να μην υπάρχει τίποτα εκτος από κάτι χειροπετσέτες να σκουπίσω τα χέρια μου που ήταν βρώμικα.Ευτυχώς όταν μπήκε η κοπέλα μετά την παρατήρησή μου ευγενικότατα και γεμάτη προθυμία έφερε τα δικά της μωρομάντηλα.Στο δια ταύτα τώρα ήταν πρόθυμη,μέτρια πίπα,πολύ ωραία κοπέλα,απαλό δερματάκι,super κωλάρα,δεκτική σε όλες τις αλλαγές στάσεων,δυστυχώς ήθελα να την ευχαριστηθώ πιό πολλύ αλλά με τις καύλες που είχα το υγρό πυρ δεν άργησε να εξέλθει.Ψιλοκουβεντούλα,ευχαριστίες και άντε γειά.Τελικό συμπέρασμα από τεχνικής άποψης θέλει ελάχιστα πράγματα βελτίωση,σύμφωνα πάντα με τα στανταρ τα δικά μου,συμμετοχή θέλει περισσότερη προσπάθεια αν και είναι αρκετά καλή και της δίνω ΑΡΙΣΤΑ για την ευγενικότητα της και την προθυμία της.Μπράβο σε αυτούς τους τομείς.Σε μιά δεύτερη επίσκεψη θα βγάλω καλύτερα συμπεράσματα γιατί σίγουρα είναι μια αξιαγάμητη περίπτωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2008
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Μέλος
14
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού