Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835155
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
επισκεψη σημερα κατα τις 3.ευκολο παρκιν παρολο που ειχε λαικη.μπαινω στο studio και επιλεγω και τα 2 κοριτσια.100 ευρω το κοστος και ανεβαινω στο 3.εμφανισιακα δεν χρειαζετε να τις περιγραψω.πασιγνωστες και πανεμορφες.με το που μπηκαν μου ορμηξαν και 2 κατευθειαν.τριψιματα γλυψηματα φιλια.ορμηξαν και οι 2 στο πουτσο και αρχισαν μια πολυ καλη πιπα εναλαξ.πρωτη για γαμισι στηθηκε η κελλυ και μετα η ελενη.σε ολη τη φαση τα κοριτσια ειχαν πολυ καλη συμετοχη και μαζι μου και μεταξυ τους.πιστευω για οποιον θελει μια καλη παρτουζα ειναι ενα πολυ δυνατο δυδυμο.ο χωρος οπως παντα αψογος απο καθαριοτητα και η υπηρεσια ευγενεστατη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ελένη
Μέλος
10
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2011
Δυο άριστες κριτικές την ίδια μέρα, για ντούο;;;; εστω και αν το λενα εγινε πριν ένα μήνα.

Μου μοιρίζει για προμο.

18 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

απλα σημερα ειπα να γραψω.και αλλοι ανεβαζουν μαζι κριτικες
18 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εσυ μονο τις διαβασες τις κριτικες και σου φαινετε για προμο αλλα σκεψου πως φαινοταν σε αυτον την ωρα που το ΖΟΥΣΕ.....
K
KELARA
18 Αυγούστου, 2011
Οταν καποιος δεν γραφει τιποτα για να σας "ενημερωσει" τον κραζετε οτι δεν προσφαιρει στο site "σας"
οταν καποιος αλλος παλι γραφει τοτε παλι τον κραζετε οτι δεν ξερω και εγω τι....
αποφασιστε επιτελους τι θελετε και πειτε το και στους ιδιοκτητες εδω να το βαλουν και στους κανονες του φορουμ....
απο εκει και περα δεν ξερω τι δουλεια κανεις (ουτε και με ενδιαφερει) παντως επιθεωρητης της αστυνομιας συγουρα δεν εισαι γιατι με το ενστικτο σου δεν προκειτε ποτε να σε περναγαν στις εξετασεις.....
υγ. υπαρχουν αλλα 100 studio και αλλες 3000 κοπελες στην Αθηνα, ασχολησου και με τα αλλα και τις αλλες γιατι η προσωπικη σου εμμονη με εμας και εδω στις κριτικες και στα θεματα που μας αφοραν στο φορουμ κατανταει παρεξηγησημη....
Φ
Φυλης104
18 Αυγούστου, 2011
Και να φανταστεις οτι η Κελλυ ηταν και στα χαλια της απο μεθυσι το προηγουμενο βραδυ.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5