Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη φορά με την εν λόγω κυρία...Η Όλγα λοιπόν,εκ Ρωσσίας όπως δήλωσε,διακατέχεται από ευγένεια,τσαχπινιά,ωστόσο οι φωτογραφίες στο site είναι πολύ προσεγμένες,υπάρχουν διαφορές με την πραγματικότητα...έχει φάει λίγο παραπάνω μου φαίνεται...χαχα και έχει τα πιασίματά της,σφικτό δέρμα βέβαια και λευκό....Η ηλικία πάλι καμία σχέση με το 23....αρκετά πιο πάνω...
Τέλος πάντων,έδωσα το παράβολο και μπήκα για ντουζάκι...έσκασε και συναγωνιστής τότε,οπότε μέχρι να βγω εγώ απ το μπάνιο,τον πέρασαν στο δωμάτιο...Αυτό το οποίο με χάλασε - βέβαια δεν είπα τίποτα,αλλά θα ξέρω στο μέλλον- είναι ότι η κυρία βγαίνοντας απ΄ το δωμάτιο του συναθλητή,έκανε μια περατζάδα στο σαλόνι και τσουπ μου ήρθε...(άκουγα τις τακούνες)...Γαμώ τα καντήλια μου μέσα...είναι τόσο δύσκολο να πάνε να πλύνουν την μουνάρα τους και να έρθουν,αφού έχουμε πληρώσει ένα γαμημένο 69 ;;; τόσο δύσκολο είναι;;Ήρθε λοιπόν η δικία σου,με το ναζάκι της,τις έκφυλες κοιλίτσες της,εγώ φουλ καυλωμένος,την πετάω στο κρεβάτι και την αρχίζω σε ένα γλυφοκωλομούνι....Γούσταρε η δικιά σου,έδειξε να το απολαμβάνει,μουσκέψανε τα συστήματα,έτριβε την μουνάρα της,φύσαγε - ξεφύσαγε...σε κάποια δόση ,της τον δίνω στη μούρη,τσιμπάει καπότα και την φοράει με το στόμα,με αρκετή μαεστρία.Ξεκινάει το κλαρίνο,βάζει και χέρι,της δείχνω ότι με ενοχλεί και το κόβει.Mετά ρίχνουμε 2-3 στάσεις....και τέλος στα 4,όπου και το τέλος....Μου βγάζει το καποτίδιο,προσφέρει μαντηλάκι....και σκουπίζεται κι αυτή με 2-3 μαντηλάκια...ότι έκανε και πιο πριν δηλαδή,φεύγοντας από το προηγούμενο δωμάτιο....Αυτό ήταν για μένα το πιο σημαντικό μείον,δεν με ενόχλησε η διαφοροποίηση από τις φωτογραφίες,ούτε η ηλικία...αλλά η συγκεκριμένη τακτική...το πλύσιμο,δηλαδή το σκούπισμα...Θεωρώ πως κάποτε πρέπει να αρχίσουν να σέβονται τον πελάτη που τα σκάει....Για μένα η συνεύρεση θα ήταν πολύ καλή,ωστόσο το συγκεκριμένο συμβάν,θα με αποτρέψει για μελλοντική επίσκεψη...ή αν το ξανακάνω,θα πρέπει να τονίσω την ώρα που πληρώνω..πως πρέπει να έρθει πλυμένη...τα αυτονόητα δηλαδή...
Αν διαβάζουν...ελπίζω να καταλάβουν και να διορθωθούν....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
48
Πόντοι:
1.300
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια