Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239523
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν φίλοι μου. Η Ναταλί είναι ένα μία πολύ όμορφη κοπελίτσα...κλασική εκπρόσωπος του ανατολικού μπλόκ και είμαι σίγουρος πως έχει περάσει και από strip. Ψηλή (αφού φόραγε 20 πόντους παπούτσι) με βιζάκι λεμονάκι όμορφο και στητό και πολύ γλυκό προσωπάκι.
Πήρα απλό προγραμματάκι. Η Ναταλί ήρθε και αφού έβγαλε το stringaki άρχισε τα χαδάκια και τα γλυψιματάκια παντού. Πολύ καθαρή και το δέρμα της βελούδο.
Άρχισέ να μου φιλάει τον πούτσο και να τον γλυφεί γύρω γύρω χωρίς σκουφάκι και με έκανε με τη μία turbo. Μετά μου φόρεσε το σκούφο και άρχισε την πίπα. Μέτρια προς καλή με 2-3 deepthroat.
Μετά καβάλησε επάνω μου και άρχισε να καλπάζει καθώς μου έδεινε πεταχτά φιλάκια στο στόμα και φιλιά στα αυτιά και στο λαιμό.
Αυτό που μου άρεσε ήταν πως έτριβε όλη την ώρα επάνω μου την κλητωρίδα της.
Μετά μου πρώτινε να πάμε όρθιοι μπροστά από των καθρέφτη...
Σηκώθηκε, στηρίχτηκε στο νιπτήρα και μου έστεισε το κωλαράκι. Πολύ ωραία θέα, και συνεχώς στηνόταν έτσι ώστε να τον παίρνει όλον.
Της είπα να γυρίσουμε στο κρεβάτι και αφού μου άνοιξε τα ποδαράκια της συνέχισα να το μαμάω γαι λίγο ακόμα όσπου και κατέθεσα.
Σηκώθήκε έβαλε τον στρίνγκο και αφού με καληνύχτησε και με ευχαρίστησε μου έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα και έφυγε για να συνεχίσει τη δουλειά της.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος και σαφώς θα την ξανατιμήσω.
Πήρα απλό προγραμματάκι. Η Ναταλί ήρθε και αφού έβγαλε το stringaki άρχισε τα χαδάκια και τα γλυψιματάκια παντού. Πολύ καθαρή και το δέρμα της βελούδο.
Άρχισέ να μου φιλάει τον πούτσο και να τον γλυφεί γύρω γύρω χωρίς σκουφάκι και με έκανε με τη μία turbo. Μετά μου φόρεσε το σκούφο και άρχισε την πίπα. Μέτρια προς καλή με 2-3 deepthroat.
Μετά καβάλησε επάνω μου και άρχισε να καλπάζει καθώς μου έδεινε πεταχτά φιλάκια στο στόμα και φιλιά στα αυτιά και στο λαιμό.
Αυτό που μου άρεσε ήταν πως έτριβε όλη την ώρα επάνω μου την κλητωρίδα της.
Μετά μου πρώτινε να πάμε όρθιοι μπροστά από των καθρέφτη...
Σηκώθηκε, στηρίχτηκε στο νιπτήρα και μου έστεισε το κωλαράκι. Πολύ ωραία θέα, και συνεχώς στηνόταν έτσι ώστε να τον παίρνει όλον.
Της είπα να γυρίσουμε στο κρεβάτι και αφού μου άνοιξε τα ποδαράκια της συνέχισα να το μαμάω γαι λίγο ακόμα όσπου και κατέθεσα.
Σηκώθήκε έβαλε τον στρίνγκο και αφού με καληνύχτησε και με ευχαρίστησε μου έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα και έφυγε για να συνεχίσει τη δουλειά της.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος και σαφώς θα την ξανατιμήσω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού