Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρέπει να τονίσω αρχικά ότι ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτομαι Στούντιο συνεπώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία...

Λοιπόν πήγα κατα τις 2 το βραδυ οποτε δεν υπηρχε πολυ κινηση στους δρομους εκεινη την ωρα συνεπως 3 στενα πιο κατω βρηκα σχετικα ευκολα να παρκαρω..
Με την είσοδο μου η τσατσα με χαιρέτησε και μου έπιασε λίγο κουβεντούλα(τι κανω,αν πηγαινω μετα απο βολτα κτλ.)δηλαδη ηταν τυπικη οσο επρεπε και δεν ειχα κανενα παραπονο εκτος απο την τιμη που ενω στο site αναφερεται 40 εκεινη μου ζητησε 50 για το απλο προγραμμα αλλα δεχτηκα.
Εφόσον είδα την Σάρα αποφάσισα να μπω...πέρασα στο δωμάτιο και μετά απο 5 λεπτά το πολύ η κοπέλα ήρθε...προσωπικά εντυπωσιάστηκα με την εμφάνιση της μιας και ημουν προετοιμασμένος για κάτι χειρότερο αλλά διαψεύστηκα(γύρω στο 1,75 , ξανθό όχι πολυ μακρυ μαλλι,πολυ ωραιο κορμι και στήθος οχι μεγαλο ουτε μικρο αλλα όσο ακριβως μου αρεσει και εξαιρετικος κωλος,πολύ όμορφο πρόσωπακι)
Ξεκίνησε με χάδια και φιλιά στο κορμί μου και μετά συνέχισε με πίπα με προφυλακτικό πάντα...αλλάξαμε 3-4 φορές στάση αλλά δυστυχώς λίγο το άγχος μου λίγο η απίστευτη κούραση που είχα απο όλη την μέρα δεν με άφησαν να το ευχαριστηθώ όσο θα ήθελα...
Η συμπεριφορά της μου φάνηκε πολύ καλή αφού ήταν ευχάριστη και καθόλου απόμακρη ενώ στην αρχή της εξήγησα ότι ήμουν αγχωμένος και προσπάθησε να με χαλαρώσει...ενώ και κατα την διάρκεια της πράξης δεν έδειξε να το βαριέται καθόλου ίσα-ίσα...
Αυτό που μου κακοφάνηκε ήταν ότι στο τελείωμα η κοπέλα μου είπε ότι δεν αφήνει να τελειώνουν πάνω της...δεν ξέρω τι ισχύει για αυτό αφήνω ένα ερωτηματικό σε αυτό αλλά μου φάνηκε περίεργο...
Ο χώρος με μια ματιά φάνηκε καθαρός και είχε και καλή θέρμανση

Συνοψίζοντας για πρώτη φορά σε στούντιο πέρασα αρκετά καλά αν και δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα λόγω κούρασης και του περιστατικού στο τέλος...πολύ πιθανόν να ξαναπάω κάποια στιγμή και γιατί όχι πάλι με την Σάρα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού