Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143548
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αφού ξεκουράστηκα καλά όλο το Σαββατοκύριακο, ξύπνησα Δευτέρα πρωινός πρωινός πολύ πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Πίνοντας τον πρωινό καφέ μου, μπήκα για λίγο στο site και διάβασα την βραδινή μπουρδελοαναφορά του al οπότε μου μπήκαν ιδέες…..

Ακάποτο με τελείωμα στο στόμα είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω, όποτε λίγο πριν πάω στη δουλειά πήγα να βρω τη Λάουρα.

Κάτι αλλαγούλες στα ωράρια όμως και στο τσακ δεν την πρόλαβα. Στο ίδρυμα είχε πιάσει δουλειά η Μέρτσυ, η γνωστή κορασίδα από το Ταντάλου 14.Χαμόγελο

Το πρόγραμμα της δεν είχε τελείωμα στο στόμα αλλά μετά από ολιγόλεπτη συνεννόηση με την ευγενέστατη μαντάμ και αφού της έδωσε το πράσινο φως η Μέρτσυ με διαβεβαίωσε ότι θα γίνει το θέλημα μου.Μεγάλο χαμόγελο

Στο σαλόνι εκεί που καθόμουν ήρθε και η Μέρτσυ , και κάθισε δίπλα μου πάνω στο μπράτσο του καναπέ περνώντας το χέρι μου στα κωλομάγουλα της οπότε οι όποιες αντιστάσεις μου εκάμφθησαν αμέσως.Χαμόγελο

Μετά έδωσα το παράβολο των 80 ευρώ και πέρασα στο δωμάτιο με το πρόγραμμα που κάνει η Λάουρα, δηλαδή ακάποτη πίπα με χύσιμο στο στόμα.

Η Μέρτσυ λοιπόν είναι ένα όμορφο νεαρό κοριτσάκι από Ουγγαρία με πολύ σφιχτό κορμί και αρκετά μικρό βυζί αλλά με πολύ καλή ρόγα.

Στο δωμάτιο μπήκε χαμογελαστή και ήταν αρκετά ευδιάθετη. Ολίγα προκαταρκτικά χαδάκια στην αρχή ήταν αρκετά να με φτιάξουν και να με απογειώσουν. Η πίπα της ήταν αρκετά καλή, υγρή, δοντάκια δεν είχαμε και έγιναν και λίγες απόπειρες για deep.
Καλαμπαλίκινγκ δεν είχαμε και όταν της το πρότεινα έκανε πως δεν κατάλαβε. Επίσης δακτυλάκι δεν άφησε να βάλω στις τρυπούλες της παρά μόνο να τις χαϊδέψω εξωτερικά,. Η ώρα περνούσε και όσο περνούσε ομολογώ ότι η Μέρτσυ ζεσταινόταν και βελτίωνε την επίδοση της. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν ήθελα να την πηδήξω αλλά πήρε αρνητική απάντηση μιας που προτίμησα να καταναλώσω το χρόνο μου στην ακάποτη πίπα. Με τα πολλά λέω άντε ώρα να χύνουμε και πήγα να τον πιάσω για να τη χύσω στο στόμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, αλλά προς τιμήν της δίνοντας μου ένα ελαφρύ και χαριτωμένο μπατσάκι στο χέρι μου έδωσε να καταλάβω ότι το τελείωμα μου θα ήταν αποκλειστικά δική της υπόθεση και σε αυτό δεν χωρούσε κουβέντα. Πράγματι η απόδοση της ανέβηκε ακόμη περισσότερο και το τέλος δεν άργησε να έρθει και με το που πήρε την πρώτη σταγόνα στο στόμα της καύλωσε τόσο πολύ που μου τον ρούφηξε με μανία ώστε να μην πάει ούτε μία σταγόνα χαμένη από το σπέρμα μου, δίνοντας μου μια εκπληκτική αίσθηση.Χαμόγελο

Στη συνέχεια τα έφτυσε στον κάδο και αφού χαιρετηθήκαμε αποχώρησε.Χαμόγελο

Γενικά το ευχαριστήθηκα το να πάω στο μπουρδέλο πρωϊ – πρωί πριν τη δουλειά ήταν κάτι που πρώτη φορά το έκανα και λόγω επιτυχίας σίγουρα θα το επαναλάβω στο μέλλον.Χαμόγελο

Η Μέρτσυ φάνηκε αντάξια των προσδοκιών που δημιούργησα στο μυαλό μου, με ικανοποίησε, και μου έδωσε το πολύ καλό φινάλε που θα το θυμάμαι για καιρό. Χαμόγελο

Επόμενη φορά σίγουρα θα υπάρξει μιας που άφησα ανοικτούς λογαριασμούς για το πήδημα που δεν της έριξα.Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Μέρτσυ
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια