Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 219 10
Sex Studio
199859
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Λίντα είναι από τις λίγες κοπέλες που έχουν τόσο μεγάλη ενέργεια και δυναμισμό. Εκπληκτική διάθεση, πραγματικότατη (πράγμα δυσεύρετο). Θερμότατη. Απίθανη! Όποιος θέλει μιά δυναμική συνάντηση να τρέξει αμέσως και θα περάσει καλά. Τα καταφέρνει άριστα σε όλες τις συνήθεις στάσεις, έχει φουλ πρόγραμμα (χωρίς ελεύθερο όμως). Πολύ σωστή επαγγελματίας, σε σεβεται πλήρως. Το κακό είναι ότι δεν με βολεύει ο χώρος και έτσι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πηγαίνω. Αλλοιώς θα ήταν το 4ο στανταρ. Λίντα να είσαι πάντα καλά και thnx!
Σωματικά έχει ωραίες αναλογίες, νεανικό κορμί, ωραία μάτια. Οι περούκες(?) που χρησιμοποιεί μπορεί να μην ενθουσιάζουν. Νομίζω όμως ότι κανείς πάντα περνά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. Προσοχή όμως: Κατά τη γνώμη μου μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί μόνο εάν έχει αποθέματα ενέργειας κατά την επίσκεψη, διαφορετικά θα είναι χαμένος κόπος και κρίμα!
ΥΓ1. Ημερομηνία ενδεικτική (δεν θυμάμαι).
ΥΓ2. Βαθμολογία: όχι πραγματική, δεν μού επιτρέπει το σύστημα μεγαλύτερη!
Σωματικά έχει ωραίες αναλογίες, νεανικό κορμί, ωραία μάτια. Οι περούκες(?) που χρησιμοποιεί μπορεί να μην ενθουσιάζουν. Νομίζω όμως ότι κανείς πάντα περνά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. Προσοχή όμως: Κατά τη γνώμη μου μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί μόνο εάν έχει αποθέματα ενέργειας κατά την επίσκεψη, διαφορετικά θα είναι χαμένος κόπος και κρίμα!
ΥΓ1. Ημερομηνία ενδεικτική (δεν θυμάμαι).
ΥΓ2. Βαθμολογία: όχι πραγματική, δεν μού επιτρέπει το σύστημα μεγαλύτερη!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού