Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271975
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Εχουνε γραφτει πολλα και διαφορα για την Μαντονα , ενα παραπνω σχολιο απο εμενα ομως δεν βλαπτει την ενημερωση νομιζω.
Με λιγα λογια η γυναικα ειναι δυναμιτης, απιστευτα sexy παρουσια με γυρω στα 30 και κατι ηλικιακα με τρομερους βυζους (τους οποιους φυσικα και τους....) και κωλαρα να την κανεις μαξιλαρι.
Ηταν οπως ακριβος την περιμενα και φυσικα δεν εχασα ευκαιρια να την προσθεσω στη συλλογη μου.
Η γκομενα ειναι πραγματικα μηχανη του sex ειδικα η πιπα της ειναι για τα βραβεια οσκαρ, ποιος κυνοδοντας και μαλακιες το στομα της Μαντονας πρεπει να παρει το χρυσο αγαλματιδιο.
Απορω με τον εαυτο μου πραγματικα πως και δεν εχυσα στο τσιμπουκι.
Παλι καλα βεβαια γιατι μετα η συνεχεια ηταν ακομη καλυτερη........
Ενα απο τα καλυτερα πηδηματα της ζωης μου, μου επιφυλασε το μελλον μιας και μετα απο μονο μια σταση στα 4 συγκεκριμενα τα ειχα δει ολα
Ειχα λιωσει , ο ιδρωτας εσταζε, τα ποδια μου με ποναγανε αφου ο τυφωνας Μαντονα με ειχε ριξει νοκ αουτ.
Ειναι η απολυτυη σεξομηχανη για το απολυτο πηδημα
Δεν μεταδιδω αλλο παει με εστειλε
Με λιγα λογια η γυναικα ειναι δυναμιτης, απιστευτα sexy παρουσια με γυρω στα 30 και κατι ηλικιακα με τρομερους βυζους (τους οποιους φυσικα και τους....) και κωλαρα να την κανεις μαξιλαρι.
Ηταν οπως ακριβος την περιμενα και φυσικα δεν εχασα ευκαιρια να την προσθεσω στη συλλογη μου.
Η γκομενα ειναι πραγματικα μηχανη του sex ειδικα η πιπα της ειναι για τα βραβεια οσκαρ, ποιος κυνοδοντας και μαλακιες το στομα της Μαντονας πρεπει να παρει το χρυσο αγαλματιδιο.
Απορω με τον εαυτο μου πραγματικα πως και δεν εχυσα στο τσιμπουκι.
Παλι καλα βεβαια γιατι μετα η συνεχεια ηταν ακομη καλυτερη........
Ενα απο τα καλυτερα πηδηματα της ζωης μου, μου επιφυλασε το μελλον μιας και μετα απο μονο μια σταση στα 4 συγκεκριμενα τα ειχα δει ολα
Ειχα λιωσει , ο ιδρωτας εσταζε, τα ποδια μου με ποναγανε αφου ο τυφωνας Μαντονα με ειχε ριξει νοκ αουτ.
Ειναι η απολυτυη σεξομηχανη για το απολυτο πηδημα
Δεν μεταδιδω αλλο παει με εστειλε
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού